Decavit+elenatal2

Mrb arkadaslar bana doktorum elanatl kullandığım halde söylediğim halde decavit+kan ilacı+devir damla yazdk bu kadar vitamin çok degilmi kullanan varmı özellikle vitamin ilaçları içeriği aynı iksinide kullanıyorum

2 Beğeni

Ben hiç kullanmadım yazdılar ama aynı bu ilaçları cok şükür bir sorun olmadı o kadar tavsiye etmiyorum vitamin ilaçlarını

1 Beğeni

Bencede migdem bulanıyor aşırı derecede yoksa

Decavit bıraktim

Merhaba canım özeldeki doktorum elenatal2 vermişti, devletteki doktorum sordu ne kullanıyorsun diye elenatal2 dedim ama bitti yenisini alıcam dedim decavit kullan devlet ödüyor onu alma dedi bide demir ilacı kullanıyorum yanı sıra

Elanatal bende kullanıyordum ama ekstra decavitye yazdı hepsini kullanırsam çok bulantım oluyor decavit ara verdim kan hapi ve vitamin magnezyumu kullanıyorum aşırı halsizlik ve kemik ağrılarım var

Birde Kan sulandırıcı hal ve iğne kullanıyorum riskliyim

Bende elenetal2 12 haftaya kadar kullandım bebeğin gelişiminde çok etkisi var.12 haftadan sonra da decavit yazdı doktorumuz artı kan ilacı ve D3 damla kullaniyorum şuan 24+3 haftaligiz

Bende Şuan decavit demir ilacı D vitamin damla şeklinde kullanıyorum 19 haftalık oldu doğuma kadar mı kullanıyor acaba bunlar

Ben eleneatal 2 kullaniyordum 29 haftafa biraktim doktor biraktim deyince d vit yazdi. Onun oncesinde enelanatl kullaniyorum deyince yazmamisti. Ama nedense elenatali birakinca bacak agrim fazlalasti yururken falan cok cabuk yoruluyorum. Ayriyetten demir hapi da kullaniyorum . Dogumdan sonra elenatal 3 alacagim bir kutu

Lütfen doktorunuzun yazdığı ilaçları kullanın hanım efendi vitaminin yararınolur zararı olmaz ben kullanmadım diyene de itibar etmeyün beneğinizde bir rahatsızlık olsa hesabını ona sormayacaksınız sonuçta Multi vitamin kullandığım halde demirim eksik çıkıyor alman gereken vitaminleri alamıyorsan ve. Bebek seni bu konuda fazlasıyla sömürdüğü için sendede bebektede eksiklik görülür. Bence kullan ben 3 şişe vitamin kullanıyorum beslenmeme dikkat ettiğim halde

1 Beğeni

Şimdi doktordan geldim doğuma kadar kullanacaksın dedi elenatal yerine decavitte olur dedi, ama kesinlikle doktorun dediyse kullan arkadaşın dediği gibi bebek senden alırsa senin vücudun halsiz kalır ben unuttuğum günlerde sabah bacak krampıyla uyanıyorum :herb: Rabbim sağlıklı ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah :pray: :leaves:

Tamam teşekkürler :smiling_face:

Evet kullandigum halde halsiizm

Valla hiç birini kullanamıyorum ne kan ilacini ne decaviti :face_with_peeking_eye: kan ilaci kabiz yapiyo digeride sanki midemi bozuyo anlamadim 2.gebeligimde kan ilacini sonuna kadar kullandim afedersiniz kabizlik beni mafetti basurum da vardi zaten hamileliklerimden önce :pensive: doktora sorsan ilaci kullanmazsan kansizlik olusurmus dogumda kan takviyesi yapmalari gerekebilirmis hep kötüyü söylüyolar annelerimiz ne ilac kullanmis ne bişey bu işin icinde cok pis bi rant var ve biz hasta olmadığımız halde bize bunlari dayatiyolar…!

Hanım efendi sizin yaşadığınız sıkıntıları herkes yaşayacakmış gibi entegre etmeniz kanımca çok yanlış , bünyeniz bir değil , genetiğiniz bir değil , anneden olmasa bilr babadan geçebilecek bir dünya genetik rahatsızlık olabilir, eski annelerimiz ile bizi kıyaslamanız cok saçma eskisi gibi herşey sağlıklı mı hormonlu mu biliyor musunuz yediğimiz içtiğimiz herşey ithal bu memlekette artık ithal şeylereiden alacağınız vitamin ne olabilir , elin gavuru size ne kadar güzel şey gönderir mantıken ? Eskiden çoğu bebek ölü doğardı , çoğu anne doğumda ölürdü bunlar neden azaldı ve engellendi iyi şeyleri mukayese ederken kötü şeyleride teraziye koymak gerekir, Allah size ve evlatlarınıza sağlık versin tabi ama başkasını da bu denli kötü etkilememelisiniz bence.

2 Beğeni

Ben size demedim ki hemşire misiniz yada soruyu soran kişinin avukati filan misiniz anlamadim? Herkes gibi bende görüşümü belirtmek istedim.

Farzetki öyleyim bu konuda sizden daha bilgili ve bilinçli olduğum bir gerçek.

Decavit,gyno ferro sanol elenatal 2 dvit arada birde ampül seklinde bi kan ilaci var onu dayiyo. Ama ben sezeryan olcam die kan depolari fazla fazla dolu durmasi icin yaptiriyo bunlari ameliyatta cok kan gidebiliyomus

1 Beğeni

Vitamin takviyesi mutlaka alınmalı artık annelerımın zamanından çıkalım o zamanlarda o kadar ölü bebek doğumları hasta bebek doğumları anne kayıpları yaşanmış ki bu konuda biraz araştırma yapılmasını öneririm ben sidefer kan ilacı decavit magnezyum d3 ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan ve demir depolarım boş kan ılclarıyla biraz toparladım ama yeterli değil hıc kullanmasam vay halime ve gebelıkte bebek bızden beslenıp bızdekı vıtamın depolarımızı somuruyor tabıkıde dışarıdan desteklemek lazım doktorlar öcü değil arkadaşlar bile isteyede kimseye zarar vermez sen o vitamini kullansanda onlar maaşını alacak kullanmasanda başım ağrıyınca doktora koşuyoruz ama doktor bursu verince kullanmak istemiyoruz

2 Beğeni