Akkı başında insanları gerçekten çok takdir ediyorum ![]()
10 yıl önce oğluma hamileyken bılıncsızce vıtamın kullanmamıştım ozman bu kadar tedarik da değildı hastanelerde hıcbırsey tek d vıtamenı vermıslerdı ve ozman bacak ağrısı baş ağrısı kansızlıktan çok zor bır doğum yapmıştım hanıleyken ayakta duracak dermanım yoktu doğum sonrasıda maalesef vücudum yorgun düşüp hastanelik bıle oldum bu gebelıkte hem daha bılınclı ve zamanın getırdılşerı daha detaylı kontroller ve doktor yonlendırmelerı sayesınde çok güzel bir gebelik yaşıyorum
Kan ilacı kabız yapıyorsa sidefer kullanabılırsınız doktora danışıp tek kabız yapmayan kan ılacı o bende onu kullanıyorum kahız sorunumdan dolayı ve mıgde bulantısı kusma durumunuz varsa ılacların hepsını aynı anda almayın ara verın 20 dk devacıtte ıctıgınız de üzerine bıraeyleryıyın kusmazsınız![]()
Valla bazi hamilelere akil sir ermiyo şaşkınım size ne acaba ?? size mi cevap yazdim da atliyosunuz ordan ayip gercekten cok bilmisliktaslamayin klavyeden…
Sagolun doktoruma söyleyeyim bi. bu kabızlık cok fena bisey çeken bilir…
Bende elenetal2 demir ilacı magnezyum ve d vitani damla şeklinde kullanıyorum ama kan ilacı bende de aşırı kabızlık yaptı içsem bi türlü içmesem bi türlü bilmiyorum ekstra kabızlık ilacı da kullanmak istemiyorum