Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullandım
Benim 3 ayım bitti hala bişey vermedi doktor ama bilmiyorum
Ya çok teşekkür ederim. Evimin yakınında aile hekimi en kısa zamanda gideyim o zaman
Bana 11+6 olduğumda verdi
Bana başlamayı düşüniyor mu acaba 15 haftalık oldum
Gittiğinde sorsaydın belki de unutmuştur. Ya da sen de sağlık ocağına git aile hekimine yazdır. Ben de yarın 14 haftalık olacam
Bir de d vitaminin çok önemli olduğunu duydum. Çocuğun kemik yapısı için falan.
Bi sorayım teşekkür ediyorum
Rica ederim canım
Galiba piyasada hamilelere verilen 2-3 tane d vitamini var.
Kadın doğum uzmanına gitmeden bir telefon ile haberleş bence . Belki kullandığından başka d vitamini verir
12 haftadan sonra başladım hala kullanıyorum
11 haftalıkken bir de ekstra multivitaminim kullanıyorum
Ay teşekkür ederim yanıtını yeni gördüm. Dün sağlık ocağına gittim o değiştirdi. Aynı damlanın hap olanını verdi. Anladığım kadarı ile mesela antibiyotiklerin mg var ya bunun da öyle bir şeyini söyledi daha düşüşünü verdi. Ve haftada iki gün kullanacam. Dün akşam içtim bugün daha iyiyim, inşallah yan etki yapmaz yoksa kesecek ilacı doktor. Onu da istemiyorum hiç.
Kizlar doktorum bana d vitamini asla vermiyor herkes de kullaniyor neredeyse 8. Ayimdayim anlayamadim kullanmamak sorun olur mu d vitamin degerime de bakmiyor
Dün sağlık ocağına d vitaminimi değiştirmek için gittim çünkü yan etki yaptı. O arada eşim sordu gerekli mi önemli mi gibi diye. Doktor da gelişim için önemli ama dedi eğer bu da yan etki yaparsa bırakacaksın mecbur dedi. Sen sağlıklı ve güzel beslendikten sonra bir sıkıntı olmaz dedi.
D vitamini içeren meyveler besinler tüket canim karşilar öyle
Sağlık ocağında da veriyorlar canım kg kontrolleri yaptıkları zaman
Evet canım benim de hap olan şuan, haftada 2 gün içiyorum.
Insallah bi sorun olmaz d vitamini nelerde var bilmiyorum da
Merhaba kızlar D vitamini ve kan ilacını sabah aç karnına içmeye başladım önce ama içtikten hemen sonra ilacı tekrar kustum nedeni ne olabilir ve ilacı hangi zaman diliminde kullanmalıyım?