Aranızda Orzax Ocean Vit/D3 kullanan varmı? Memnunmusunuz kullanıyorsanız?
Ben kullanıyorum. Memnunum ama bu bitince doktorumuz PRD 600 Multivitaminli D vitamini önerdi, onu alacağız
Kullanışı nasıl peki? @NURAN
Ben ilaç sektörünün içindeyim Orzax Türk Firması ve içeriği temiz ürünler üretir bu yüzden genelde doktorların tercihidir ben magnezyum ve multivitamin desteğini kullanıyorum gayet memnunum.
Biz kullanıyoruz ocean 400 d3 bitsin omega3lü ye devam edicez
Aa ne güzel sizden böyle yorumlar duymak da beni çok mutlu etti
Pompası var mı ? Varsa bir fıs sıkman yeterli geliyor canım. 1 fıs 6 damlaya eşdeğerdi yanlış hatırlamıyorsam. Pompası yoksa da damlalık göndermişlerdir. Ondan 6 damlaya denk gelecek şekilde al, bebeğin ağzına ver
İçim daha bir rahatladı sayenizde
Ay ve ya kg önemlimi damla sayına göre? Bilmiyorum fısfıslımı yoksa damla içinmi içindeki.Sizlere sorup öyle alayım dedim
Bende o zaman omegalısınmı alsam acaba
Hem fıs fısı hem damlalığı var içinde cano
Evet araştırma yapıyorum herkes içeriğinin temiz olduğuni söylüyor.Şu an ben Demir takviyesin kullanıyorum ama D vit başka bi markaydı.Gözlemleme yapıyorumda kabızlığa yol açtığını fark ediyorum.2 günlük kestim kullanmayacağım bakalım nasıl olacak ama yinede Oceanın D vit alacağım.Çook tşkr ederim!
Tamam canım anladım.Şeyi soruyom ay ve kgya göre damla sayı değişmiyormu?
Bekle sana fotosunu atacağım
Demir olarak kabızlık yapmayan lipozone önerebilirim içeriği temizdir aynı şekilde doktorunuza danışabilirsiniz.
Süpersin! Beslenmeden önce ve ya sonra fark etmiyormu? Saatde fark etmiyor? Ben sabah veriyordum kullandığımı bunu bilmiyorum.Senide yordum kusura bakma
Estağfurullah ne yorulması kız
Ben uyanır uyanmaz aç karnına fıslatıveriyorum. Saat fark etmez
Demir olarak Ocean Microfer kullanıyorum ve kabızlık yapmıyor o
Çoookca teşekkürler!