D vitamini takviyesine ne zaman başladınız

Aranızda Orzax Ocean Vit/D3 kullanan varmı? Memnunmusunuz kullanıyorsanız?

1 Beğeni

Ben kullanıyorum. Memnunum ama bu bitince doktorumuz PRD 600 Multivitaminli D vitamini önerdi, onu alacağız

Kullanışı nasıl peki? @NURAN

1 Beğeni

Ben ilaç sektörünün içindeyim Orzax Türk Firması ve içeriği temiz ürünler üretir bu yüzden genelde doktorların tercihidir ben magnezyum ve multivitamin desteğini kullanıyorum gayet memnunum.

3 Beğeni

Biz kullanıyoruz ocean 400 d3 bitsin omega3lü ye devam edicez

3 Beğeni

Aa ne güzel :star_struck: sizden böyle yorumlar duymak da beni çok mutlu etti

3 Beğeni

Pompası var mı ? Varsa bir fıs sıkman yeterli geliyor canım. 1 fıs 6 damlaya eşdeğerdi yanlış hatırlamıyorsam. Pompası yoksa da damlalık göndermişlerdir. Ondan 6 damlaya denk gelecek şekilde al, bebeğin ağzına ver

1 Beğeni

İçim daha bir rahatladı sayenizde :blush:

2 Beğeni

Ay ve ya kg önemlimi damla sayına göre? Bilmiyorum fısfıslımı yoksa damla içinmi içindeki.Sizlere sorup öyle alayım dedim

1 Beğeni

Bende o zaman omegalısınmı alsam acaba

1 Beğeni

Hem fıs fısı hem damlalığı var içinde cano

Evet araştırma yapıyorum herkes içeriğinin temiz olduğuni söylüyor.Şu an ben Demir takviyesin kullanıyorum ama D vit başka bi markaydı.Gözlemleme yapıyorumda kabızlığa yol açtığını fark ediyorum.2 günlük kestim kullanmayacağım bakalım nasıl olacak ama yinede Oceanın D vit alacağım.Çook tşkr ederim!

1 Beğeni

Tamam canım anladım.Şeyi soruyom ay ve kgya göre damla sayı değişmiyormu?

1 Beğeni

Bekle sana fotosunu atacağım

1 Beğeni

Bir fıs 6 değil, 3 damlaya eşitmiş kuzu

1 Beğeni

Demir olarak kabızlık yapmayan lipozone önerebilirim içeriği temizdir aynı şekilde doktorunuza danışabilirsiniz.

1 Beğeni

Süpersin! Beslenmeden önce ve ya sonra fark etmiyormu? Saatde fark etmiyor? Ben sabah veriyordum kullandığımı bunu bilmiyorum.Senide yordum kusura bakma

1 Beğeni

Estağfurullah ne yorulması kız :blush:

Ben uyanır uyanmaz aç karnına fıslatıveriyorum. Saat fark etmez :joy:

1 Beğeni

Demir olarak Ocean Microfer kullanıyorum ve kabızlık yapmıyor o

2 Beğeni

Çoookca teşekkürler!:rose:

1 Beğeni