Demir olarak Sidefer kullanıyorum, Eylül kakasını zor yapan biriyken Sidefer sayesinde düzeldi
Ne demek bebişim her zaman
Arkadaşlar bir doktordan magnezyum ile d3 ü birlikte kullanmak gerektiğini duymuştum. Tek başına d3 kemik erimesi yapıyormuş.
Doktorumuz öyle bir şey demedi ama bir sonraki kontrolde soracağım bir
Kızlar vitaminlere ne zaman başladınız D çok önemli sanırım 12 haftalık olucam sadece folik asit kullanıyorum şuan
Bana 12 haftadan sonra D vitamini günlük 10 damla tavsiye edildi halada kullanıyorum ilk 3 ay lifevitmom kullandım sonraki üç ay diğerlerini kullandim yarın bakalım neye devam edeceğim
Canım merhabalar, 12. Haftadan sonra D vitaminine başladım. Günlük 2 damla, bu arada benim kan değerlerim yerindeydi ama yine de başladık. En olarak 12 haftada multivitamin kullanmaya başladım.
D vitamini “Coledan-D”
Multivitamin “Pregnom Max”
Teşekkürler bana da bakar sanırım artık 13. Haftada randevum var nasipse
Evet , o haftada muhtemelen kullanmanızı isteyecektir
Ben 12. Haftaya gireceğim şu an folik asit alıyorum. Kan değerlerimde demir eksikliği gördüğü için demir ilacı verdi doktorum. Henüz başka bir takviyeye başlamadım. Doktorun kan değerlerine bakarak takviye başlatacaktır gerek duyduğunda
Bu damlanin tadi inanilmaz midemi bulandiriyor kusmamak icin zor tutuyorum kendimi kullandigim marka Devit3 50.000 ı.u/15ml benim gibi olanlar var mi arkadaslar bunu icemiyorum malesef yerine tablet seklinde mi almaliyim
Doktorundan değişmesini isteye bilirsin
Yumuşak kapsülüde var devit-3ün onu kullanabilirsiniz, damlanın tadını bastırmak için kahvaltıda ekmeğe damlatın üzerine reçel yada bal gibi tatlandırıcı şeyler sürebilirsiniz ben böyle tercih ediyorum
Bende aynı şekilde icmesek nolur ki acaba
Kullanmanizi tavsiye ederim gebelikte d vitamini eksikligi kemiklerin yumuşamamasi sonucu cabuk kirilma bebektede kemik bozukluğu cabuk kirilma ve dogumdan sonra cabuk enfeksiyon kapmana sebeb olur
Ekmeğin üstüne damlatım yerdim öyle olunca tadını almıyorsun
Suya damlatıp içiyordum, tadı yoktu ki
Kızlar bende d vitamini affedersiniz ama ishal yaptı. Nasıl anladım onu anlatayım, ilacı kullanmaya başladıktan sonra oldu. Acaba ondan mı diye ara verdim geçti dün yine başladım d vitaminine yine ishal oldum. Bunu değiştirmek için illaki kadın doğuma mı gitmem gerekiyor? Aile hekimine gitsme değiştirmez mi acaba ya?
Aile hekimi de değiştirir canım
D vitamini kaç haftalıkken kullanmaya başladınız