Merhaba hanımlar bebeğinizin hangi mesleği yapmasını istediniz
Tabi hangi mesleğe yatkinsa, canı neyi istiyorsa o olsun ama sizin gönlünüzün derinliğinden hangisi geçiyor
Merhaba hanımlar bebeğinizin hangi mesleği yapmasını istediniz
Tabi hangi mesleğe yatkinsa, canı neyi istiyorsa o olsun ama sizin gönlünüzün derinliğinden hangisi geçiyor
Hhh bunu hiç düşünmedim bir ara oturup şimdiden düşüneyim tabi son karar prensesin olur
Hiçbir mesleği yapmasını istemedim kendim şimdiye kadar. Düşünmedim de valla. Kendisi hangisini isterse onu olsun. Mesela Rüya şu an müzik,dans ve piyanoya çok meraklı. Kendi en sevdiği dallarda severek yapacağı mesleği olsun yeter. ‘Doktor olsun, avukat olsun…’ vs diye hiç düşünmedim, düşünmem de
Sen ne olsun istersin ? @Cansu
Profesör olsun isterim. Asla da Profesör ol demem Zaten konu başlığında da neye yatkınsa canı ney olmak istiyorsa onu olsun diye de belirttim.
@Cansu Günay’a da ne yakışır beh profesörlük
Hiç öyle bir beklentide değilim, ne istiyorsa onu yapsın, küçükken ilgilerini keşfetmeyi düşünüyorum sadece, böylece ilgisi olan alana yönlendirmek daha kolay olur. Hatta normalde başarısız olursa naparız derdim çok eskiden, anne sayısalcı baba sayısalcı. Şu an o kaygılarımdan o kadar uzağım ki, hayatımda çok şey değişti bu yıl.
Hatta daha dün eşimle aynı konuyu konuştuk, okumak istemezse ne yapacağız diye, erkek çocuk hayatını bir şekilde devam ettirir ama kız çocuğu olsa daha fazla teşvik etmek gerekebilirdi dedim. Nasıl olsa çocuk kendi istediği zaman da üniversite okuyabilir, bunun için bir sınırlama yok. O yüzden kendi kaygılarımı çocuğa hiçbir zaman yansıtmak istemiyorum
Ben de öyle yaparım. Çoğunluk öyle yapar.Bunları bir kenara at. Hangi meslek olsun isterdin.
Hahahaha zorla bir şey alacak ağzımızdan Mühendis olsun bari, iş imkanı geniş olur
Benim kizim 2 yasindan beri uçaklara cok merakli özellikle askeri uçaklara ve o zamandan beri asker olcam uçak sürcem der askeri pilot olmak istiyor bende hic onu ol bunu ol demedim tek istegim ayaklari yere saglam bassin bi meslegi olsun elinde ama ne yalan söyleyim o ünüformayla görmek isterdim kizimi oglumda hangi meslegi isterse onu secsin ama dün nerden geldiyse aklima eşime savci olsa ne güzel olur dedim
Küçüklüğünden itibaren ilgi alanlarını keşfedip onu ona yönlendirmeyi çok istiyorum. Toplumun empoze ettiği kalıplar dışında nasıl mutlu olacaksa onu seçsin. Ama çok kitap okuyan araştıran sorgulayan bir çocuk olması için elimden geleni yapacağım.
Ayy cok havalı meslekler
O zaman sizin de gönlünüzden öğretmen, profesör, egitimci mi olması geçiyor. Aramızda söz. Çocuklara doğunca söylemeyiz
Ahahah olabilir ne olacaksa ne yapacaksa en iyisini yapsın mutlu olsun yeter
İlla bir şey yazacaksak hadi ben de içimden geçeni söyleyim
Ben asıl meslek olarak eğitimci profesör ya da hukuk dalında bir mesleği olsun isterim Yan dal olarak da piyanist ya da dansçı olsun isterim
Kizim asker oğlum savci ayy havamdan gecilmez artik benim
Oooo hobiler de seçilmiş ben de sanatsal bir ilgisi, yeteneği olmasını çok istiyorum. Benim resme yeteneğim var ama asıl büyük dayısı ressam, umarım genlerden almıştır
@duygugillerdenbiri Tabiii Anası bir zamanlar voleybolcuydu
Rüya’nın hangi sanata ilgisi olduğunu bulana kadar canım çıksa da piyanoya, müziğe, yabancı dile ve dansa ilgisi olduğunu çözdüm Yabancı dil bizde var zaten, temel ingilizce biliyor, yabancı şarkılar vs dinliyor, anlıyor ve söylüyor. Dans olarak da aslında beraber bir dans kulübüne yazılmak istiyorum ben çünkü benim de çok merakım var açıkçası. Kafamda deli planlar var
Ooo sende de kinestetik yetenekler var belli ki, ben mesela dans da edemem şarkı da söyleyemem, müzik kulağı zıfır zıfır zıfır Just dance yaparken eşim benden daha kıvrak hareket ediyor, ben odun gibi hahahahaha
Birlikte katılmanız ikiniz için de iyi olur, hem yetenekleri güçlendirirsiniz hem anne kız saatleriniz olur bağınız da güçlenir Ben de oğlumla gideyim düğünde dans edeceğiz malum hahahahahah Kaynana is loading…
Benim kiz da resme meraklk ve güzelde çiziyor babada yok annede yok nerden almis bu geni bilmiyorum ama benden aldigi özellikler var tabi benim gibi kitap okumayi ve şiir yazmayi cok seviyor birbirimize şiirler yaziyoruz öğretmenine aradaslarina yazip yazip hediye ediyo anasi gibi hisli yavrum