Çocuktan meslek beklentisi

@duygugillerdenbiri Ahahhaha :joy::rofl: Kaynanalık çalışmaları başladı erkenden :rofl::joy:

2 Beğeni

Dans kulübüne yazılmak çok güzel. Ben de çok severim böyle etkinlikleri :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu Hep hayalimdi benim kızımla dans etmek. Umarım gerçekleşir :pray:

1 Beğeni

Amin inşallah hersey gönlünce olur :innocent:

1 Beğeni

Bu konu karşıma çıktı. Daha dün konuştuk eşimle​:face_with_hand_over_mouth: Eşim havacı benim. Hatta Pegasus’un geleneği var. Doğan kız çocuklarının isimlerini yeni aldıkları uçaklara veriyorlar. Tomris’in de adını yeni aldıkları uçağa vereceklermiş. Bu sebeple değil ama benim ailemde sanat sepet işinde çok insan var. Bu kadar edebiyatçı, sanatçı yeterli. Babası gibi havacı olmasını isterdim. :woman_pilot:t2::airplane:

3 Beğeni

Woaawww çok havalı, Tomris’in adı uçağa verilecek ha :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet :heart_eyes::heart_eyes: bir aksilşk olmazsa babası uçağı almaya gidecek ve Tomris de karşılayacak​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Savcılığa ayrı bir sempatim var madem bisey seccez illa savci olsun isterdim :rofl:

2 Beğeni

:face_holding_back_tears: çok güzel çok havalı :star_struck::clap:t2::heart:

1 Beğeni

Biri tir soforu oldu Digeri gumruk koruma Biri avukat ya da bilim teknoloji dusunuyo bakalim puani yetiyo Ama sececek daha. Eymen aras de yeni dogdugu icin daha Daha zaman var eymen vakit gecirecez Bakalim once neler yapmak istiycek bakalim.

1 Beğeni

Ben saglık okudumm onunda saglıkçi olmasını isterdim iş olanagi hiç bitmeyen bir sektör çünkü :blush:

Zor bir soru oldu :see_no_evil: tabi kendi mutlu oldugu isi yapsin isterim ammmaaa dunya ve ahiretine faydali kendisine ve insanliga katkisi olan isi olmasini isterdim hem saglikli hem de yaptigi iste mutlu olsun hem de emeginin karsiligini almasini isterdim :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: Allaha hic birsey zor degildir umarim cok daha guzel ve hayirli isler herkese ve hepimize cocuklarimiza nasip olur :palms_up_together:t2::heart_eyes::see_no_evil:

Ben ve babası, bunun üzerine biraz muhabbet etmiştik. Şunu olmanı istiyorum demem veya herhangi bir şeyi asla empoze etmem. Önemli olanın çocuğa gerekli imkanları sağlamak ve tercihi onun yapmasını beklemek. Ben oğlumun her kararında meslek tercihindede babası ve annesinin arkasında olduğunu bilsin isterim.

Ben avukat olduğumdan o avukat olsun diye empoze etmem. Olursa ne âlâ, avukat olmak isterse ne güzel içtihatlar hakkında Hasbihal ederiz​:face_with_hand_over_mouth: Ama beyin cerrahıda olsun isterim :pray:t2::pray:t2::partly_sunny::lion:

Ne isterse onu yapsın olabildiğince destek olurum. He illa fikrimi sorarsa yazılımcı felan olsun. ama böyle resimler yapmasını da çok istiyorum umarım yeteneği vardır