Bugün bu konuyu çok merak ettim çünkü eşimle fark ettik bebeğin çoğu şeyi hep bir şekilde bizim akraba tanıdık tarafından bir şekilde karşılandı biz almayı planlamamıza rağmen acaba sizin hayatınızda bu söz nasıl gerçekleşti merak ettim. Maddi açıdan bebek masrafları zorladı mı yoksa kolaylaştı mı?
Bence dogru eşimin işleri açıldı hatta hamile olduğumu öğrendigimde nasil yapcaz falan diye düşünmedik degil ama bi baktik hersey kendiliginden oluyo nasil oldugunu anlamadik işler birden bire arttı sükür hicbirseyi de eksik degil şu an tek eksik bebisin gelmesi ben bu söze gönülden inaniyorum bebek gercekten rizkiyla geliyor
Size katılıyorum bize de maddi açıdan çok nasipli geldi. Toki evimizin teslim edileceğini öğrendik, eşimin kamuda işi oldu. Biz bebek nasibi ile geldi dedik
Ben de inanıyorum buna. Kızıma çok bir şey almak zorunda kalmadım bile. Herşeyi her yerden geldi hep bir şekilde. İlk kızımda da böyleydi, bunda da böyle oldu. Çocuk rızkıyla geliyor gerçekten
Böyle şeyleri duymak çok hoşuma gidiyor ya ne güzel bence bebek isteyen ya da maddi açıdan zorlanacağını düşünen kişilere de umut oluyor bu söz
Bana bunu söylediklerinde “ne alaka çocuk kredi çekip gelecek sanki” diyordum ama gerçekten doğruymuş. %95’i dışardan geldi. Neredeyse hiçbir şey almadık diyebiliriz. Onun dışında evlendiğimizden beri eşimin maaşına istediğimiz zammı alamazken şimdi umduğumuzdan da daha çok zam geldi. Evin huzuru bile daha çok arttı. Hem de daha doğmadan
Biz de istemediğimiz süreçte maddi durumları bahane ederdik birazcık sonra annem babam çok dua etmiş olmalı ki çok istiyorlardı torun rızkı veren Allah dedik bir teslimiyet başladı zaten evlenirken de aynı şeyi yaşamıştık her şey halloldu bir şekilde çok şükür hamileliğimi öğrendikten 3 ay sonra eşimin maaşında iyileştirme yapıldı kızım bereket getirdi evimize
Ben çok inanıyorum , eşimin işleri açıldı herşeyimizi alabildik zorlancağımızı düşünüyorduk Allah hayırlı kapılar açtı şükürler olsun
Biz her şeyi kendimiz aldık maddi olarak çok zor bir dönem bizim için tabi ki ama olsun önemli olan eşimle bu konuyu hiç kendimize dert etmiyoruz Düğünümüzde de böyle olmuştu Bir şekilde toparlarız önceliğimiz sağlık
@İlknur Başka şeyler de kattı ama bize. Unutma🩷 Bizi şimdiden olgunlaştırdılar. Onlarla birlikte büyümeye ve değişmeye başladık. Hayata bakış açımız, insanlara bakış açımız değişti. Aslında çok güzel bir arınma oldu
Ben de 33 haftalık hamileyim daha hiçbir şey almamışım ev alacağıma inanıyorum ama bebeğim alışverişi yapacağıma inanmıyorum Hala bir şey almamışim valla
Bende inaniyorum buna evlendigimizde hicbirseyimiz yoktu kizim daha dogmadan arabamizi dogduktan 3 sene sonra evimizi aldik simdi de kardesi gelecek bakalim hepsi nasibiyle geliyor
Evet kesinlikle öyle benim de hem eşya konusunda hem iş konusunda hemde canim ne çektiyse daha içimden gecirmemle birlikte yemek nasip oluyor
Aynen öyle katiliyorum. Ilk kizimda tup bebek ile oldu . Tup bebek masraflarini bitirmeden gebelik oldu vs . Tabi cok sevinirken bir yandan da nasil alicaz kiyafet su bu derken. Eşim baska yerden iyi bir is teklifi geldi . Sonra arabamizi degistirdik. Sonsuz şükürler olsun. Herseyi tam istedigimiz gbi alamasak da oldu . Ailelerimiz besiktir arabadir kiyafettir aldi. Bize pek bisey kalmadi zaten. Sonrasi nur topu dunya guzeli kizimiz saglikla dunyaya geldi 3 yasina girecek. Simdi ikinci prensesimizi bekliyoruz. Tam kizima kardes icin calisp para biriktirecekken tup bebek icin rabbim dogal yolla nasip etti sonsuz şükürle olsun
Bnmde sagolsun annem babam cok yardimci oldular inşallah bizede nasipli gelir bebeğimmm
Ben de inanıyorum. Gerçekten Mevlamın bir ihsanı olsa gerek. Bereketi ile geliyor
Bizimki daha ortada yokken bereketi geldi eve. Bir sene öncesinden beşiği hırkaları zıbınları hazırdı. Şimdi ise oda doldu taştı nasıl böyle oldu anlamadım. Ben hep çokluktan değil bereketten yanayım dualarım hep hu yönde, hamd olsun öyle oldu sanırım
Evet biz d yeni evliyiz. Daha düğün borclarini ödüyoruz. Kiradayiz. Nasıl olacak diye düşünürken bize hiçbirasfaf kalmadı. Beşiğini dayimiz aldı, arabasını dedesi aldı. Kuzenim anakucagi aldı. Arkadaşım mama sandalyesi oyun halısı aldi. Kıyafet zaten o teyzeler halalar anneanne babanne o kadar aldılar ki. Ben sadece bir kaç parca aldım. Yine bakım malzemeleri çantası bezi banyo takımı hep bı yerlerden elime para geldi onlarla aldım. Com sukir hiç eksiğimiz kalmadım Allah herkesten razı olsun. Bebeğimiz de rizkiyla geldi
hala şu saate kadar bana kimse bir şey vermedi eniştem 500 lira yolladı bir de küçük görümcem 500 taktı eşimle boşanacağız diye alınmadi diye düşünmüyorum kızımda da kimse bir şey almamıştı bir hayır sever karşılamıştı nasibini Allah azze ve celle yollamıştı elhamdülillah 10 günlük oldu oğlum bir şey yok şu ana kadar kıyafet alamamıştım ona hep ablasının kıyafetini giyiyor akrabalar nerdesiniz dermişim aman Allah kimseye muhtaç etmesin lazım değil çocuklarim iyi olsun.