Çocuk nasibiyle geliyor

Annem çocuk konusunda çok sıkıntı yaşamış bir türlü olmamış ben 5 yillik bir tedavinin sonunda olmuşum kardesimle aramızda 14 yaş var piyangodan çıkar gibi oldu 4 aylık olasiya kadar bilemedi annem rahatsızlıklarindan dolayı hamileyken o kadar çok sıkışıktık ki babaannem evden kovdu babam hiç cepte para yokken köyden arsa aldı kardeşimin olacağını öğrendik ve herşey o kadar güzel ilerlediki o arsayı nasıl aldık evimizi nasıl yaptık inanın bilmiyorum sıkışıklıktan darliktan eser kalmamişti ben bu lafa gerçekten bütün kalbimle inanıyorum şimdi aynı şeyler bizim de başımızda eşimle çok dara düştük ama hamileligimi öğrendigimiz günden sonra sanki bir el dokunuyo ve her şey yavaş yavaş yoluna giriyo inanmazsınız belki ama ben iki ay öncesine kadar bebeğimin eşyalarını nasıl alırım diye düşünüyordum şimdi nerdeyse çoğu şeyi hazır

1 Beğeni

Rabbim yardimcin olsun inşallah onların rızkı bir yerden elbette geliyo babamın bir lafı var rabbim rızkımı kesti mi emanetini alır der hep o kadar doğru ki evlatlarımızı veren Allah’ım nasiplerini de yollar elbette dediğiniz gibi kimseye muhtaç etmesin yeter :cherry_blossom::heart:

2 Beğeni

Valla her şeyi kendimiz aldık cevreden bir şey geldi sayılmaz hatta şuan bakıcı bulmam lazım devlet memuru oşdum için saha doğum yapmadkm ama vardıe ev sahibim de kiradan çıkın diyor inş dopunca bize de nasibiyle gelir :slight_smile:

1 Beğeni

Allahüme amin ecmain sağol canım benim cülemizin inşallah :heart::rose:

1 Beğeni