Çocuğunuzu kayınvalideniz Emzirmeye kalksa tepkiniz ne olurdu?

Az önce bir yerde izledim gerçekten böyle şeyler yapanlar var mı ? Mutfağa gittiniz çocuğu kaynananıza bıraktınız geldiniz baktınız ki bebeği emzirmeye çalışıyor .Siz ne tepki verirdiniz ?

Cocugunun cocugunu cok sevdığı için onunla bag kurmak yakın olmak için bu tarz seyleri genellıkle babaanneler yaparmıs

2 Beğeni

Tovbe estagfurullah yuzunu bile gostermem bidaha Baslarim onun sevgisine sevginin de bi adabi var

8 Beğeni

Ağzının ortasına yapıştırırdım galiba :scream:

9 Beğeni

Shoot Up Shots Fired GIF by BrownSugarApp

10 Beğeni

Herkes kendi isine bakmali bence her bag kurmak istedigi kisiyi emzirmeye kalkiyorsa kayinpederin vay haline o zaman

12 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl: hahahaha

3 Beğeni

Nir atasözü var. Boşan da semerini ye Derdim. Hadsiz. Ona mı Kalmış. Terbiyesizlik. Kendini bilmezlik…

6 Beğeni

Çocuk istismarına girer bu hemen polis çağırırım vallahi​:grimacing::grimacing::roll_eyes::roll_eyes: Ay ne sinir şey tövbe yaa

6 Beğeni

Çocuğu anneme göndermiştim o da gezmeye gitmişti o sıra benden 3 ay önce doğum yapan bir ablada ordaymış .Ömerde daha yeni doğmuş meme almıyor annem bunuda emzirsene demiş kadın emzirecekmiş. Dinen babanın izni olmadan (süt kardeşlim durumu olacağı için) emziremiyor demiş biride öyle durmuşlar annem bide bunu bana güle güle anlattı kızcagımı bildiği için guya ortam yumusatıyo sakın dedim kendi kafana göre is yapma bidaha çocuğu alamazsın. Şimdi bu geldi aklıma .

5 Beğeni

Ay ben de kafayı yerdim heralde çok saçma senin zaten onla olan bağın var benle olan bağı ayrı o çocuğu ben doğurdum ben emzirdim anne sütünü helal etmez diye bi şey var ve ben şunu da duydum bazen annesi ölen çocukları babaannesi veya anneannesi emzirirse sütü gelebiliyomuş tekrardan öyle bi şey olsa deliririm evi ayağı kaldırırım

Daha önce anne olmamış biride zorlarsa bilime dayalı olarsk sütünün geldiği kanıtlanmış zaten . Bide annenin sütünü haram etme gibi bir hakkıda yokmuş biliyor musun ? O zaten Allahın onun için gönderdiği bir rızk :slightly_smiling_face: ben bunu öğrendiğimden beri anneme karşı kullanıyorum gıkı çıkmıyor :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Bilmiyordum bunu bende anneme söylicem şok olur heralde

2 Beğeni

Ne münasebet ayol neden emzirsin

2 Beğeni

Varmış öyle manyaklar :rofl:

1 Beğeni

Tövbe yarabbim benide emrir o

Aaa ne kadar ilginç ya gerçekten çok faydalı bir bilgi oldu

1 Beğeni

Bir de annelik hakkını helal etmeyen var. O da çok yanlış bakmak için bu bebeği doğurduk.

3 Beğeni

Gözümde canlandırınca cidden büyük bir kavga çıkardı ve bir daha göstermezdim çocuğumu. Emzirmeye kalkan aklını da doldurur diye düşünürdüm :joy:

3 Beğeni

Bu süt haram edememe konusunu biliyordum evet :joy:

2 Beğeni