Düşünmek bile ürkütücü.Kesip ağzına tıkıp,al kendin em derdim.
Bir daha oldugum semte giremez degil evime ayhhh dusuncesi bile urpertici herhalde o an ki krizle onu lime lime edebilirdim
Bu yöntem genelde doğumda anne vefat ettiyse ebeler emziriyor ve süt de geliyormuş
Hayır neden böyle bir konu açtınız ve hepiniz durduk yere sinirlendiniz ki boş yere sinirlenip canınızı sıktınız ne gerek var? Ben sanmıyorum zaten bizim kayınvalidelerimizin böyle bir şey yapacağını. Gün içinde can sıktığımız, sinirlendiğimiz şeyler yetmez gibi bir de buna üzülüyoruz
Valla o memesini keser ağzına sokardim çok emzirmek istiyorsa kocası var defolsun gitsin ağzım bozulacak anam nerden çıktı bu konu
Anneciğim ben kendi çocuğumu emzireyim sende kendi çocuğunu emzir deme ihtimalim çok yüksek
Asla istemem karşıyım buna.
Bazen görümcem cesura diyordu ki,halanın sütüde kesildi yoksa yerdin.
Asla izin vermem asla asla asla
Ay abla sinirlenme
Gife çok güldüm ama nerden buldun
Oldu canım bı o eksikti onuda yapsin da tam olsun
Kız anam ortalığı karıştırdıkları yetmiyor birde benim yavrumu emzirecek hoşt küpek derim pembe gibi
Benimki de aynı şeye yeltenmisti sürekli gögsünü acıp gel oglum em die cocugumu cagriyodu neymis tutcakmiymis acaba die cok sinir olurdum cok saçma ya neden yaparlar anlamam be bekliyolar torunlari bizleri emmeyi biraksinda torunlarimizi biz emzirek fln mi istiyolar yaaa
Tövbe tövbe allah korusun ben zaten dogumda bile eline gitmesin ilk diye ne planlar yaptim emzirmek allak korusun
Benim 3 tane sut çocuğum var hastanede kizim kuvezde yatti sutum coktu benimde baya sağiyorlardi hep posetlerde duruyordu 8 poset geride kaldi biz kizimizi alinca 3 aile vardi annesinin sütü yoktu sarilik olmuştu bebekler 3 ude kizdi sordular yanima geldi anneleri biz istiyoruz dediler emzirmedim ama sutumu verdiler onlara
Aaa resmen canlı örnek geldi
Ne güzel Ben olsam ben de poşetle verirdim
Ya aslında benm bildigim kimse sütünü başka çocuklara vermemeliymis süt kardeş oluyor sonuçta ve yarın öbür büyüyünce ne olacağı hiç belli olmaz çünkü arkadaşım bu olayı birebir yaşadı ordan biliyorum
Çok güzel bir şey yapmışsınız bu farklı bir şey kayınvalide emzirmesi başka bir şey
Arkadaşınız neler yaşadı özel deĝilse paylaşmak ister misiniz
Arkadaşımin annesi ona doğum yaparken aynı köyde eşi ogretmenlik yapan başka bı kadında doğum yapmış kızın annesi o doğuran diğer kadının cocugunada süt vermiş işte bunlar gorev nedeniyle başka yere tasiniyo yani arkadsim Van’da o diğer aile ise Kıbrıs’a tasiniyo aradan 20yil sonra bunlar insatgramda birbirini ne tesadüf bulup sevgili oluyo ama o tanışma süresinde herşey konuşuluyor faln tanidik cikiyo sonra aynı anneden süt ictikleri falan da konusuluyo ama kız çok seviyordu hep bı yoluna aradılar nasıl olacak diye falan olmadı ayrılmak zorunda kaldılar ama hala ikisininde içinde bı ukte sonuçta süt kardes oluyolar çok kötüydu arkadsim sürekli hastaneye kaldiriliyordu falan uzucuydu yani
Benim verdiklerim kiz cocugu benimde kizim var zaten oyle bişey olmasi mümkün değil