Çocuğa büyüklerin isimleri verilmesi

Hahahahah duyan duysun çocuğumun adı durmayan dursun durursa duran durmazsa durmayan shshshshssbh

1 Beğeni

Hahahaha vallahi bende

Güzel de kızım adı Gökçe Umay :joy:

Ayyyyyy mesela bi an esek sipasi diye kizamazsin da :joy: yok ya herkesin kendine ozgu ismi olmali anlamli agir olmayan :blush:

Kesinlikle kuzu mesela benim büyükbabamin adı Hüsnüydu amcamda oğlunun adını Hüsnü koydu küçük amcam büyükbabamin yanında dalga geçiyordu mesela len Hüsnü yine mi altına yaptın gibi :joy::joy:

Tercih meselesi tabi fakat ben hiç istemem şahsen çok saçma geliyor bana. Kızımım ismi Zeynep Arven belki duymuşsunuzdur daha önceden kulağa isim okurken bir isim gizli tutulur büyü falan yaparlarsa. Tutmasın diye 3.isim olarak eşim dediki ani bir kararla senin rahmetli annenin ismini koyalım nasıl olsa kullanmayacağız sadece biz bileceğiz diye Teklifi o kadar çok hoşuma gitmesine rağmen kabul etmedim aynı kaderi yaşamsın diye . Çünkü nedense bana o kişinin kaderini yaşar gibi gelir

1 Beğeni

Bir bilsem :see_no_evil: çocuk benim isminide ben koyucam saygısızlık olursa da olsun

Ay fena bir durum :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bana da imada bulunuldu görümcem tarafından annesinin isminin ne kadar da güzel olduğu hakkında :grin:hem güzel değil hem manasız. Ölü ya da diri genel olarak kimsenin ismini koymayı doğru bulmuyorum.

1 Beğeni

Aman aman tüüüğğg tüüüüğğg :joy::joy:

Söyle bi yerde okumuştum geçmişini bildiğiniz (erken ölmus doğru yolda olmayan rezil olan hayatı alt üst olan)yani kisacasi güzel bı geçmişi geleceği güzel huyu olmayan birinin ismini çocuğunuza verirseniz o çocugun ondan farkı kalmıyormus yani hayatini kötü pis bildiğiniz birinin ismini çocuğunuza vermeyin​:upside_down_face: İçiniz rahat olsun bilgi sağlam kaynaklardan :smiling_face_with_three_hearts:

Aboooo Hüsnüler alemi :joy:

2 Beğeni

İsmin kader olduğunu düşünen biri olarak doğru bulmuyorum açıkçası. Ölen kişinin kaderini yeni doğmuş çocuğa yüklemek gibi geliyor bana.

2022 de ablamı 2023 te annemi kaybettim hamile olduğumu öğrendiğimde onların adını koy diyenler oldu bence iaim kişiye özel ve her ailede tek olmalı annem ve ablamda hep o şekilde düşünürdü bebeğim erkekmiş daha önce annem ve ablamla ilk oğlumda düşündüğümüz isimleri koydum Barlas ismini çok sevmişlerdi ilk oğluma bilgehan zeyd demiştik şimdi Barlas Ateş geliyor :smiling_face: