Çocuğa büyüklerin isimleri verilmesi

Ölsede yasasa da bana aşırı saçma geliyor dünyada isim mi kalmadi

Çok istiyolarsa akrabaların isimi kendileri yapım koysunlar çok bi isim verceksem mesele erkek olursa kocamın ismini verirm ne alaka canım amcasının adı

36 yaşındayım canım

Yaşım küçüktü tepki vermedim hamileyken rüyamda da bir oğlun olacak Abdul Samed adını bırak demişti bırakmadılar amcasının adını verdiler

En en en nefret ettiğim şey. Biri kalmış yeni doğan bebeğe hamiyet adını vermiş. Büyüdüğü zaman illaki dalga geçilecek illaki akran zorbalığı olacak. Burda da biri post açmıştı. Satı adının yanına isim arıyorum diye. Bana ne tabi ama satı nedir abi satııı nediirrr. Satı demek satılık demek kendinize gelin yav

2 Beğeni

Samed ismi zaten caiz değil ayrıca rüya ile amel edilmez

Evlenince kaç yaşındaydın diye sormuştum,kucuktum tepki vermemiştim dedin diye :blush:

19 yaşındaydım ve 2007 yılıydı o zaman ağzımız vardı dilimiz yoktu :joy::joy::joy:şimdi kimse önümden bile geçemez :joy:

Ay sorma insan buyudukce gaddarraşıyor ya :joy::joy::joy:

Aynen diyorlarya ben böyle değildim yaşarken oldum

Bende yavaş yavaş olmaya başlıyorum :joy:18 yaşındayım​:joy:

:joy::joy:en iyisi kendini ezdirmiceksin TM saygısızlıkta olmasın ama ezmiceksin kendini

Ama şimdikilerin gözü açık bizim zamanımız gibi değil

Benim oğlum olucak annem sürekli babanın ismini köy diyor kırmamak için birşey demiyorum ama ne yalan söyleyeyim ben eşimle birlikte başka isim düşünüyoruz inşallah doğuma kadar böyle tutturmaz zaten bir tane yigenimde var ismi babamın sizce ne yapabilirim kırmak istemiyorum komucam zaten ama söylemem lazım

Eşim kendisi koycakmış de çık içinden

1 Beğeni

Anne herşey sadece benim elimde değil damadının da istemesi gerek ama onun önceden aklında başka bir isim vardı o yüzden o ismi koymak istiyor diyebilirsin

1 Beğeni

Tabiki ama ben daha yeni yeni öğreniyorum :joy::joy:bazı durumlarda öğrenci bazı durumlarda da öğretmenim​:joy:

2 Beğeni

Gereksiz bir şey bence eşim oğlumuzun 2. İsmi babasının adı olsun istedi kabul etmedim bebeğe isim vermek annenin hakkı bence soy adının babadan gelmesi yeterli :joy:

1 Beğeni

Bazen büyüklerimiz çok dusuncesiz davraniyo ilk cocugumuz ilk heyecanımız isminide biz koyalım demi içimden diyorum tabi bunları asla anneme söylemem ama ismi belli bebeğimizin ek isim yapmıcam teşekkür ederim size böyle anlatınca rahatlıyorum hamilelikte bire sürü insan bişeyler söylüyor bu dönemde rahat bırakılsak keşke

1 Beğeni

Fazlasıyla stres oluyor zaten bir de isim konusu olunca insan geriliyor haliyle . Sonuç sizin çocuğunuz son karar sizin olmalı tabiki buyuklerinde bunu saygıyla karşılamaları gerek

1 Beğeni