Arkadaşlar merhaba, Fetal DNA testi yaptırmıştım çok şükür sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de öğrendim haliyle PRENSES Geliyor. … Çin takvimi, Japon takvimi hepsi yanıldı…O kadar büyük bir sürpriz oldu ki eşimle sevinçten agladik.Alisveris yapmak için sabırsızlanıyorum rüya gibi sanki, sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Hayirli olsun gozunuz aydin saglicakla gelsin ins
yaa çok sevindim Allah hepimizin de sağa salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin
Çok çok teşekkür ederim hepimizin inşallah
Canannn kuzuuuu bende aşırı sevindim öyle böyle değil herkes erkek diyordu ama ben rüyamda 2 defa kız çocuğu görmüştüm rüyam çıktı sanki çok çok cik güzel duyguymus şimdi bir an önce doğsun diye beklicez telaş hiç bitmiyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah @Fadime bilmişsin
Hahahaha admin aynen bana geneli erkek demişti benim kese de fasulye şeklindeydi bariz çünkü o kadar bilinçaltıma erkek işlendi ki yorumlardan sonra birde rahat geciriyorum onun da etkisi var tabi sevincimiz iki katı oldu birden
Hadi Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Hep böyle güzel haberlerle gelsin minnak
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Gözun aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Rukiyeee canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirelim bebislerimizi
Yaaaaa canım çok çok sevindim senin adına demek kız annesi olacaksın gerçekten bütün tezleri çürüttün bende rüyamda kız bebek emziriyordum inşallah benimki de çıkar
Canimmm çok teşekkür ederim bende yani inanilmaz sevindim doktorda ilk haftalarda erkeğe benziyor demişti çevremde hep erkek erkek deyince beynimize öyle kazinmisti resmen böyle çok büyük sürpriz oldu
Darısı başına inşallah canım benim
Hayırlı uğurlu olsun.Bende geçen hafta öğrendim kızlar hızla ilerliyor sanki
Oy vermeyi unutmayın birinciliği kaptirmayalim erkeklere
Keyifle gelsinler dünyamıza 🩷🩵
Bende doktoruma çok güveniyorum o erkeğe benziyor diyince benimde hislerim değişmişti şimdi seninle birlikte tekrar ümitlendim
Sizinde hayırlı olsun çok teşekkür ederim evet daha sabah bakmıştım hatta oylamaya şimdi hemen oy kullanamaya gidiyorum çiçek gibi kızlarımız olsun inşallah dünyamızı aydinlatsinlar
Belirtiler aynıydı belki seninki de kızdır canım valla senle ilgili içime birşey doğmuyor bu doktorlar tüm hissiyatı bozdu gerçekten…
Hayırlı olsun inşallah Bende yarın öğreneceğim cinsiyeti cok heyecanlıyım
Evet maalesef ama senin adına çok sevindim, çok güzel bir kız annesi olacaksın