Kese şekline göre cinsiyet tutturanlar

Arkadaşlar merhaba, şekline göre sizce cinsiyeti ne olur ? :melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Yaaa teşekkür ederim daha önce tutturmuslugunuz var mı :smiley::smiley:

Ahahahah oldu mu şimdi :smiley::smiley:

@Fadik kese fasulye şeklinde sanki ya erkek diyorum hocam :joy:

3 Beğeni

Çin, japon, maya takvimine göre erkek çıkıyor, mucize anneler tabiki onlardan daha tecrübeli, bakalım kız mı erkek mi olacak :melting_face::melting_face:

Ay ne zaman öğreneceksin cinsiyetini :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Benimde takvimlere göre kız çıktı hep ve gerçekten kız :joy:

Kız ben unuturum sen unutma bakalım tutacak mı :joy:

2 Beğeni

Daha bugün 6+0 olduk ablasi, yavrum daha kalpten ibaret artık nasip olursa inşallah ilerleyen haftalarda görürüz inşallah :smiley:

Ben bu postta öğrenir öğrenmez hemen paylaşacağım :smiley:

Yaa ilk zamanlarım geldi aklıma ben hep yerimde sayiyorum saniyodum ama sen 6 deyince baya yol gitmişim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ay sakın unutma :joy:

1 Beğeni

Ben 2.5 haftalıkken öğrendim 6 ya kadar vakit hiç gecmedi desem yeridir, bebeği göreceğime inanmıyordum artık sanki zaman durmuştu :smiley:

Seni çok iyi anlıyorum bende 4. Haftada öğrendim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

12 haftalık bize de gelir mi tahmin :hugs:

1 Beğeni

Kocama da gösterdim şimdi ikimizde erkek diyoruz :smiley:

1 Beğeni

Tulah hanım bugun bende gittim 5 +5 im kese 10mm olmus doktora dedim bebek varmi bebek 25mm de olmasi lazm 2 hafta sonra gel dedi normal mi bu durum

1 Beğeni

Ben bugün gittim kese 20 milim dedi, bebiş kalbi atiyor ama çok küçük dedi haftaya duyarsınız kalbini dedi…bence normal çünkü biz mesela uygulamaya göre hesaplıyoruz ama yumurta ne zaman dollendi bilmiyoruz …siz geriden geliyor olabilirsiniz en basiti 3-4 gün öyle düşünün…zaten çok hızlı büyüyor 5-6 güne bebeği görürsünüz inşallah

Insalalh tulay hanim kucuk daha yeni dedi doktor… 2 haftayi beklicez bakalm

1 Beğeni

Sizin kac haftalik