Evet canım erkek @Sevane18
Benimki 12.haftada kızolabilir demişti ama kesin değil demişti. Kuz2nime dr hep kız demiş doğunca bi bakıyorlar erkek.
Hiç tahminde bulunmadı ![]()
12 haftalıkken cinsiyet tahmini doğru çıkma ihtimali nedir ![]()
Benim bebeğim de 12+6 oldu yarın kontrol e gideceğim benim belli olursa belki sizinde belli olur![]()
![]()
11+2 de doktorum tahminde bulundu, doğru çıktı![]()
Doktorum dün 11+6 ydı kız gibi görünüyor dedi ama ben erkek hissediyorum nedense
yanılma payı olabilir mi acaba ![]()
Olabilir tabi ki daha çok küçük, netleşmemiş de olabilir ![]()
Hayırlısı artık bakalım bir sonraki kontrolde ne olacak ![]()
![]()
Cok guzel motive ediyorsunuz gercekten ![]()
![]()
![]()
yüzde bir çıkıyor öyle şeyler merak etme seninki de erkek
Elimizdeki nesil çizgisinden çocuğun cinsiyetini görebilirsin doğruluk payı çok yüksek @Saliha
Aynen
şimdi eşim erkek his ediyorum diyo sen ne hos ediyosun. Diyorum ben kız his ediyorum ama kız istediyim için belkide fakat altda yatan bi hisde yine erkek diyo bir oğlum var kzıım olsun istyorum
Haftası cok kucuk yanilma payi ola bilir bazen kordonu pipiye benzetiyola rya kordon zann edip kız diyolae oluyo boyle seyelr
Kaç haftaliksin,ne zaman ogreneceksin?
Bizimləsən paylasirsin ![]()
Uygulamayı yeni kullanıram . Bula bilsem sizleri yada bi post açarak paylaşa bilirim![]()
@Sevane18 diye isaretlersin beni,həmən gelirim ![]()
Takip falan varmı burda biraz karışık programdı
Takip etmek falan yok uygulamamızda. İstediğimiz kişiyi isminin başına ‘@’ işaretini koyarak etiketleyerek konu içlerinde kullanabiliyoruz ![]()
Hayır kuyruklu a ya bas sonra devaminda benim program adimi yazarsan ben hemen gelirim.
Ve istedigin arkadaşin adını oyle yaza bilirsin mesela şoyle @Su-misali