Cinsiyeti doğru hiss etmek🤩

Benim eşim kız istiyorum ama kesin erkek olur diyordu ama hep de Kız isimlerine baktı :smile:

3 Beğeni

Yaaa :smiling_face_with_tear: Duygumun sana geçmesine çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts: Çok teşekkür ederim, amin :pray: Sizin de çok güzel yıllarınız olsun :orange_heart:

3 Beğeni

Amiin inşallah :pleading_face::heart:

1 Beğeni

Bizdede Üşimin tahmini dogru cikdi kiz :smiling_face_with_three_hearts: :palms_up_together:

2 Beğeni

Merhaba Oğlumda eşimin Tahmini Doğru cikmisdi canim Erkek demişdi Erkek oldu Simdi benim Tahminim doğru cikdi Esim yenə erkek diyordu Amma kız Cikdi çox şükür :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Eşim tahmin yürütmedi erkek istiyordu ben en başından erkek dedim oğlum olacak öyle hissedilenm dedim doktorumuz yanılmadıysa erkek olacak :innocent:

1 Beğeni

Bende eşimde erkek hissediyorduk erkek çıktı :rose::palms_up_together:

1 Beğeni

:joy::joy:babalar 6 : 0 one gecdi @Gulsen95

:joy::joy: babalar qaliba annelerden daha iyi hiss ediyor :grinning:7:0

1 Beğeni

O zaman esin doğru tahmin etdi degilmi @NURAN :joy:

1 Beğeni

Simdi esin dogru tahmin yaptimi yapmadimi,kafam karisti @Betuesk ,:joy:

8:1 oldu anneler​:joy::joy:sayende @Mucizebebek2023

:smiling_face_with_three_hearts:lcok güzel @İlknur ikinizi de hiss etdigi dogru çıkması:star_struck: ama hâlâ babalar önde :joy:

1 Beğeni

İnsallah cnm :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba @Sevane18 bizde yanılan dr oldu ben en başından beri erkek dedim eşim dr a inandı kız olduğuna inandı. Etrafımdaki herkeste erkek diyordu.

1 Beğeni

Bebegin erkekmi şimdi? @Glsh887

Ilkinde benim tahminim dogru çikdi.Kocam.kiz diyordu hep.Ikincide hic tahminde bulunmadik aslinda Farkli hamileliğim oldu ikincide.Kiz galiba diyodum.Ama emin olamiyordum.Erkek olduğunu ögrendiğimde çok şaşkındım.Ilk hamileliğimle alakasi yokdu.Bu o demekki farkli hamilelik belirtilerinin cinsiyyetle alakasi yokmuş:smiley:

1 Beğeni

Yakin akrabamizin cocuğunu doğana 1 ay kalmis erkek olduğunu öğrenmişler.ondan öncesine kadar hep kiz demişler.O zamana kadar her seyi pembe renk almislardi."Coming soon"diye pembe pembe paylasimlar yapiyorlardi​:joy:Buyuk hayal kirikliği resmen​:laughing:O zamana kadar kiz bil gelsin erkek olsun.Evlat evlatdir cinsiyyet ayrimi icin demiyorum.Sadece kurdugun hayaller,aldiğin eşyalar.Mecburan aldiklari her seyi değişmişler.

1 Beğeni

Bu doktor yanilmasi oldugu icin şikayet etmek en dogal hakkımız.
Çünki net diyorlar bizde inaniyoruz.
Oyle doktoru şikayet etmek hakkimiz ve işinden azad bile edə bilir hukumet.
O yuzden o doktor dua etsin erkek ciksin yoksa başı belaya girecek :joy:
Kiyafetleri vericem ona 400 aznmi ver gidip kız kiyafeti alalim diycez.
:joy::joy:

1 Beğeni

Olmaz oyle bisey merak etme​:joy:Her doktor oyle kolay yanilmaz bu zamana kadar erkek dendise erkekdir.Bazi doktorlar kordonu pipi zannedip erkek diyo,ama arkeği 9 ay boyunca kiz gormeleride olamaz ya. Demekki onlardada bebek hep saklamis pipisini Ondan kiz zannetmisler,açikda olsa gorurlerdi

1 Beğeni