Benim eşim kız istiyorum ama kesin erkek olur diyordu ama hep de Kız isimlerine baktı
Yaaa Duygumun sana geçmesine çok sevindim
Çok teşekkür ederim, amin
Sizin de çok güzel yıllarınız olsun
Amiin inşallah
Bizdede Üşimin tahmini dogru cikdi kiz
Merhaba Oğlumda eşimin Tahmini Doğru cikmisdi canim Erkek demişdi Erkek oldu Simdi benim Tahminim doğru cikdi Esim yenə erkek diyordu Amma kız Cikdi çox şükür
Eşim tahmin yürütmedi erkek istiyordu ben en başından erkek dedim oğlum olacak öyle hissedilenm dedim doktorumuz yanılmadıysa erkek olacak
Bende eşimde erkek hissediyorduk erkek çıktı
babalar 6 : 0 one gecdi @Gulsen95
babalar qaliba annelerden daha iyi hiss ediyor
7:0
O zaman esin doğru tahmin etdi degilmi @NURAN
Simdi esin dogru tahmin yaptimi yapmadimi,kafam karisti @Betuesk ,
8:1 oldu annelersayende @Mucizebebek2023
lcok güzel @İlknur ikinizi de hiss etdigi dogru çıkması
ama hâlâ babalar önde
İnsallah cnm
Merhaba @Sevane18 bizde yanılan dr oldu ben en başından beri erkek dedim eşim dr a inandı kız olduğuna inandı. Etrafımdaki herkeste erkek diyordu.
Bebegin erkekmi şimdi? @Glsh887
Ilkinde benim tahminim dogru çikdi.Kocam.kiz diyordu hep.Ikincide hic tahminde bulunmadik aslinda Farkli hamileliğim oldu ikincide.Kiz galiba diyodum.Ama emin olamiyordum.Erkek olduğunu ögrendiğimde çok şaşkındım.Ilk hamileliğimle alakasi yokdu.Bu o demekki farkli hamilelik belirtilerinin cinsiyyetle alakasi yokmuş
Yakin akrabamizin cocuğunu doğana 1 ay kalmis erkek olduğunu öğrenmişler.ondan öncesine kadar hep kiz demişler.O zamana kadar her seyi pembe renk almislardi."Coming soon"diye pembe pembe paylasimlar yapiyorlardiBuyuk hayal kirikliği resmen
O zamana kadar kiz bil gelsin erkek olsun.Evlat evlatdir cinsiyyet ayrimi icin demiyorum.Sadece kurdugun hayaller,aldiğin eşyalar.Mecburan aldiklari her seyi değişmişler.
Bu doktor yanilmasi oldugu icin şikayet etmek en dogal hakkımız.
Çünki net diyorlar bizde inaniyoruz.
Oyle doktoru şikayet etmek hakkimiz ve işinden azad bile edə bilir hukumet.
O yuzden o doktor dua etsin erkek ciksin yoksa başı belaya girecek
Kiyafetleri vericem ona 400 aznmi ver gidip kız kiyafeti alalim diycez.
Olmaz oyle bisey merak etmeHer doktor oyle kolay yanilmaz bu zamana kadar erkek dendise erkekdir.Bazi doktorlar kordonu pipi zannedip erkek diyo,ama arkeği 9 ay boyunca kiz gormeleride olamaz ya. Demekki onlardada bebek hep saklamis pipisini Ondan kiz zannetmisler,açikda olsa gorurlerdi