Cinsiyeti doğru hiss etmek🤩

Merhaba anneler.
Eşinizinmi yoksa sizinmi tahmininiz dogru cıktı?
Bizde eşimin tahmini dogru cıktı daha ultrasonda bile gormezken.
Ultrasonda gorunce kesin erkek dedi.
Ve cinsiyete gitdigimizde erkek oldugunu ogrendik :smiling_face::pray:
Peki ya sizde yanılan ve doğru tahmin yapan kim oldu?:point_down::wink:

4 Beğeni

Eşimin tahmini doğru çıktı bizde de:)

2 Beğeni

Bizim ikimizin de hissi yanlış çıktı:joy:
Sadece son zamanlarda ya erkek mi ki acaba diye düşünmeye başlamıştım ama onun dışında hep kız hissediyorduk​:joy:

2 Beğeni

Bende kız hiss etmişdim.doktor erkek desede hâlâ eşimle inatlaşıyorum.kiz diye :rofl:

1 Beğeni

Bazen gerçekten annenin hissi doğru çıkıyormuş, ultrasonların da yanılma payı var :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

:scream::scream::scream:o kadar kıyafet boşa gider hepsi mavi.
Oyle şey olursa şikayet edicegiz konuştuk eşimle.cubki para alip cinsiyete bakdi.bize kesin dedi.her seyini mavi erkek için aldik.
Kız bebegim neden erkek kiyafeti giysin ki .
Oyle degilmi.şikayet etme hakkimiz yuksek cok.
İnşallah yanılma olmaz da ama yinede olursa boyle yapicaz.cunki biz bebegimizi erkek gibi sevdik ve oyle konustuk hep bebegimizle.
Umutlandik falan.kiz deseydi kıza umutlanirdik yani.
Neyse sinirim bozuluyor bu konuyu konustugumda​:scream::rofl: @duygugillerdenbiri

3 Beğeni

Hahhaahahha ay yeriim​:joy::joy: ben kesin dediğini bilmiyordum kusura bakmayın, normal bir tahmin olarak söyledi sandım​:joy: kesin dediyse emindir merak etmeyin​:joy::joy: hahahah ilahi güldürdünüz, çok tatlısınız :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sorun yok canim ne kusuru :rofl:o senin tatlılığın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

eşimin tahmini doğru çıktı bizde de , sanki ben diyil o taşıyormuş karnında hiss etmişti​:zipper_mouth_face:

2 Beğeni

Hamile olduğumu öğrendiği andan itibaren oğlum diye seviyordu oğlu oldu :slight_smile:

2 Beğeni

4:0 babalar önde :rofl::rofl:
@Betuesk @Giz9435 @Gulsen95 sizde kim dogru tahmin yaptı kızlar,
Hadı anneleri 0- dan cikarın​:rofl:

@Sevane18 ben hep kiz kiz dedim esim erkek o gorursun bak dedi ve esimin tahmini dogru cikti :smile::smile:

2 Beğeni

Ozaman 5 :0 babalar onde :joy: arkadaşım

1 Beğeni

Hhh ilk günden beri erkek hissettim ama en son eşimin tahmini çıktı ve hayatımda ilk defa hislerimde yanılmış oldum :joy:

:joy::joy: haklısın kötü olur tabi neyse inşallah kimsenin başına böyle bir şey gelmez :joy:

1 Beğeni

Hamile olduğumu söylediğim anda kızımız mı geliyor demişti eşim :sweat_smile: o bildi benim bir tahminim yoktu :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de eşim de kız hissediyorduk ikimizin de hissettiği oldu :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben çevremdekilerin etkisiyle hep erkek diye kendimi kodlamıştım ve bu süreçte eşim hep sessizdi. Benim moralimi bozmak istemiyormuş tabi. Öğrendik ki yine kız ve eşimin o anki gülümsemesi gitmiyor hala gözümün önünden :grin: Kız çocukları daha bir başka diye düşünüyor eşim hep. Rüya babasına deli gibi aşık bir kız çocuğu olduğu için :heart_eyes: Onların yaşadığı baba kız aşkını daha ben eşimle 5 yıldır yaşamamışımdır (Maşallah) :grin::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Ne kadar güzel, gözlerim doldu okurken​:pleading_face: Babası iki koluna da takacak güzel kızlarını ve onlarla dışarı çıkacak, o kadar kıymetli ki​:pleading_face: bir kız çocuğunun en büyük şansı kesinlikle iyi bir babaya sahip olmak, çok güzel yıllarınız olsun hep birlikte :heart:

3 Beğeni