Kızlar selam 2 hafta sonra cinsiyeti fetal dna ile öğrenmiş olacağız ama tabii eğlencesine ve meraktan yaptığımız şeyler oldu
Çin takvimi, kafaya tuz dökme, bıçak ve makasa oturma, yüzük testi ve bunların hepsinde kız çıkıyor
ama yakınlarımın çoğu erkek hissediyormuş
Sizde nasıl oldu? Bu tahminleri tutturan oldu mu gerçekten?
Bende çin takvimi doğru sonuç verdi
Bende de çin ve yüzük tahmini doğru çıktı ha bide cennet hurması çekirdeği vardı ona da baktım oda kız çıkmış tı etrafımdaki insanların hepsi erkek diyor du ama kızım olacak Allah nasip ederse inşallah
Bende bütün baktığım tahminlerde erkek çıktı ama Fetal DNA da kız çıktı ve şuan 8 aylık prensesim var ahahah
Valla bende cin takvimi de, kafaya tuz dokmek de, karin sekli de, kese sekli de hepsi erkek diyordu ve erkek çıktı cinsiyeti
Benimkinde hepsi kız diyordu diğer hamileliklerimde olmayan belirtilerim vardı kesin kız diyoduk yani 3. Oğlum 7 ay 18 günlük
Bakalım bende ne olacak
Aaa o nasıl yapılıyor
Hahahdh böyle tam tersi yaşayanda çok var o yüzden kesin konuşulmuyor
Daha karnım çıkmadı benim ama belirti olarak sadece ekşi yemek var bakalım hangileri tutacak
Hahshs çok ters de olabiliyor her şey Sağlıkla büyüsün inşallah
Bende sadece ekşi yiyordum, kızınız olabilir sonuç çıkınca beni de etiketler misiniz merak ettim ahshsh
Tabii ki etiketlerim bende çok merak ediyorum
Cennet hurması nin içinde çekirdek var çekirdeğin içinde çatal varsa kız kaşık varsa erkek diyorlar bende çatal çıkmış tı ilk oydu yaptığım
Aaa hemen deneyeceğim
Dene dene ben hiç aklımda değil Ken yapmış tım cennet hurması ni kestikten sonra çekirdek te kesilmiş ti çatal fark ettim hemen aklıma geldi internet ten baktım kız anlamına geliyor Muş tabi benim de öç tane oğlum var rabbim nasip ederse öç gün sonra kızıma kavuşacam dua edin lütfen
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Hemen deneyeceğim bende
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah dene eğlence sine güzel
Aaa yorumlarda okudum kafaya tuz dökmek ne oluyor
Cogu erkek gosterdi kizmis