Ben cin takvimi ve diğerlerini yaptım kız çıktı ama yüzük testi yaptığım da erkek çıktı 14 haftada bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu ogrendim
Sizin haberiniz olmadan bi yakınız kafanıza bir çimdik tuz döküyor sonra siz farkında olmadan burnunuza dokunursanız erkek, ağzınıza dokunursanız kız olduğu söyleniyor
Bizde de yüzük testi yaptığımız herkes doğru çıkıyor bakalım benimki doğru mu
Bende çin takvimi doğru sonuç vermedi
Ben 3 oglandada sadece ekşi yedim tatlıdan nefret ettim ekşi bı etken değil bence
Bende öç oğlumda hep ekşi yedim ama normal de limonu ellemem bille bu bebeğim de limonu kabuğuyla yedim bak ellemez dim bille o kadar nefret ederdim ama sonra sı çocuğunlukla tatlı yedim bir kere turşu yedim hiç alakası yok ekşi tatlı erkek kız tamamen batıl inanç
Hahshshs olsun olumlama yapıyorum belki sizin bünye sadece eksiyi kabul ediyordur ya da kız istediğiniz için psikolojikman ekşi yiyorsunuz
Kız valla hayır gerçekten limonu hiç sevmem yine yemiyorum çevremdeki insanlar benim yanımda limon bile yemez lerdi korkumdan ilk aylarda yedim şimdi yine yok anlık yeme isteği gelmiş ti çok fena ama tatlıyı yine çok yiyorum
Ben hiç tatlı yiyemedim dogurdum 8 ay oldu ama hala böyle istedigim iştahla yiyemiyorum hiç canım çekmiyor işin eğlencesi ekşi tatlı meselesi ama kız çocuğu dünyanın en güzel hissi olabilir, bir oğlum olsaydı kesin yapardım ikinciyi bir kızım olsun isterdim
benim tüm belirtiler erkekti, eşim, yakın çevrem, doktorumda dahil erkek diyordu ama Fetal DNA da kız çıktı o günü hiç unutamıyorum…Allah hayırlısını versin öncelikle ama hepimizin içinde bir kız çocuk süsleme sevdası var
inşallah gelinleriniz iyi olur ne deyim
Kız çocuk başka benim sırf kızım olsun diye öç tane erkek doğurdum Rabbime bin şükür geline kalmadım kızım gelecek Allah nasip ederse o içimde kalan her şeyi onunla yapacam inşallah kız bekliyorum çünkü ayy nasıl güzel bir doygu daha kucağıma almadan hayranlık doyuyorum yemin ederim ne çok istiyor Muşum yaa
Ben doguruyormusum gibi sevindim valla hahahah sizinle bazen denk geliyorduk ama cinsiyeti bilmiyordum çok sevindim sağlıkla gelsin prenses, offf şimdi nasıl kıymetli olur var ya
Ayyy çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben korkuyorum galiba galiba biraz kıymetli olacak evet hayırlısıyla gelsin sancılar canımdan bezdirdi
Yok yok hiç birşey olmayacak tek avazda gelecek annesi Allah kurtarsın valla zor hamilelik şu karnimizdaki hareketleri hissetmek dışında bana göre hamileliğin romantizme edilecek hiç bir tarafı yok eskiler ondan Allah kurtarsın dermiş sağlıkla gelsin vaktinde inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun avaz da olmayacak ama sezeryan Perşembe günü olacak ama gerçekten iki doğum yapacak kadar 3 günüdür sancı çekiyorum rabbim tüm hamile bacilarima ve hasta olup şifa bekliyenlere yardım etsin inşallah evet gerçekten çok zor Allah kurtarsın kelimesi gayet normal geliyor hatta az bille geliyor o kelimeler bana
ayrıca hareket leri benim canımı çok acıtıyor yaramaz durmuyor maşallah yerinde
Benimde çin
Aa yüzük testi nedir nasil yapiliyo ben cinsiyeti biliyorum gerci ama yine de deneyeyim
Aa o zaman kesin yap bakalım doğru mu bir kolyeye alyansını geçir göbeğinin üstüne sarkıt kız mı erkek mi diye 5 6 kez sorarak yukarı aşağı indir ( göbeğine değmesin ama temassız olsun) sonra kaldır sabit göbeğinin üstünde tut yüzük yuvarlak çizerse kız ileri geri hareket ederse erkek oluyo
Cennet hurmasini nasil yptn
Bence o el titremesine gore degisiyo ama dur yapayim hemen
Yaptın mı? Bu arada 5 farklı kişiye yaptırdım hepsinde de aynı çıktı 2. Çocuk için soruyoruz erkek çıkıyo mesela