Kızlar ramzi teorisi hakkında bir bilginiz var mı? İlk defa duydum ben. Aramızda bu konu ile ilgili bilgisi olan ?
Evet biliyordum, benim sol taraftaydı. (teoriye göre kız bebek) Çin takvimi, Maya takvimi, tuz dökme, makas-bıçak, Yüzük testi ne varsa bütün hepsi kızdı. Ama oğlum olucak Tabii teorilerden tutan çok insanda tanıdım ama bende tutmadı
Benim bebiş daha yeni bu yüzden sağda mı solda mı bilmiyorum peki bu nup denilen teori doğru mu? Böyle şeylere merak saldım bu ara deli gibi
İlk defa duydum gittim baktim googlede sagda erkek solda kiz diyo. Benim tam 6 haftalik ultrasonumda bebek tam ortada veya solda duruyo. Bebegimin cinsiyeti de erkek. Bence kese şekline göre cinsiyet tahmini daha cok tutarli bu tutarsiz cunku ultrason karnimizin neresini gosteriyor fotoda net bilmiyoruz ki
Çok haklısın ama işte bizim bu meraklar var ya
Arkadaşlarım bana hemen çatal bıçak testini yaptı çatala oturdum kız çıktı ama bunun tutup tutmadığını öğrenmek için daha çook beklememiz lazım
her teoriye hemen hemen bakmıştım hep kız gösterdi, makas bıçak hurafesinde bıçağa oturmuştm doğru çıktı, cinsiyetmz erkek yani teoriler yanlış çktı anlicağın
İsterseniz ultrason fotosunu atin kese sekline gore tahmin yapayim genelde tutuyor
Çin takvimine göre kız dünde makas bıçak yaptık makasa oturmuşum yine kız sürpriz yapıp erkek de çıkabilir her şekilde heyecanla bekliyoruz valla sağlıklı olsun tek
5+ 5 lik tahmin yapabilir misiniz?
O beklemek zor yaa. İlk gebelikte merak etmedim hiç hatta ikinci gebelikte de merak etmedim ama bu 3 ve sonuncu olınca merak saldi beni
Kese kendini belli ediyorsa evet tahmin yapilabilir gormeden bisey diyemem ki
Erkek bence
Ayy cidden mi 3 kızım var. Bir oğlum olsun diyip sezonu kapatmak istiyordum
Maşallah onceden cinsiyet hesaplama planlama var neden o sekilde yapmadiniz en azindan yuksek oran
Aslında cin takvimine göre yapmıştım geçen ay kimyasal gebelik oldu. Bu ay tutacağı hiç aklımın ucundan geçmedi
Ben öyle yaptım ama yinede tutmadı
Acaba tersini mi yapmak lazım
Valla bilimde bir yere kadar sonrası artık kader bence