Cinsiyet öğrenme teorileri

Benimkinede bakarmisiniz kızlar

1 Beğeni

Belki yapan dogru duzgun yapmamistir olabilir mi ben cok güveniyodum ya ona,:pleading_face:

Erkek gibi

Buda bu günden :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hala erkek oldugunu dusunuyorum kese şekli tam oturunca daha net anlasilir ikisi farkli gozukuyor aslinda bakalim ilerleyen zamanlara​:heart_eyes::heart:

Tahmin eder misiniz :smiling_face_with_tear:

Erkek bence​:heart_eyes::nazar_amulet:

Benimkine de bakar mısınız kizlar

Bizimkinede bı bakın kizlar ya

Bu da erkek gibii ayy​:joy::heart::nazar_amulet:

Tam emin olamadim kese hem yuvarlak hem yatay gibi ama 60% erkek gibi sanki

Sağlıkli olsunda :sweat_smile::heart:

Bayanlar hamile olunca sütü az da olsun gelmeye başlar… Yarım çay bardak su koyup içerisine göğsünüzden 1 2 damla süt sıkıp bekliyoruz suya dağılırsa kız dibine cökerse erkek denendi ben denedim gercekten de dogru çıktı dibe çöktü oğlum oldu 2 oglumda da denedim

Damla seklinde akacak kadar sut genelde son haftalarda olur o zaman da zaten cinsiyeti coktan ogrenmis oluruz​:grin: 7ci aydayim hala o kadar sutum gelmiyo zorla sıkarsak da erken dogumu tetikleris goguse mumkun oldugu kadar az dokunmak gerekiyor zaten. Yani riskli bu yontem.

Ben denedim valla bende gelmişti gercekten de dogru cikti dibe çöktü ikisinde de oglum oldu cinsiyet ögrenmeye gitmeden once denedim hemde

Kız dün öğrendik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bunların hiç birine inanma, imkanın varsa fetal dna testi yaptır. Çin takvimine, maya ve rus takvimine göre erkek çıkıyor, karın şeklime göre herkes erkek diyor, makas bıçak testinde de erkek çıktı, tuz dökmede de erkek çıktı. Hatta doktoruma kemik yapısına göre cinsiyeti sorduğumda net olmamakla birlikte erkeğe benziyor, bacak arası çıkıntısı da erkek gibi görünüyor ama haftanı bekleyelim demişti. Fetal dna sonucum geldi ve kız bebeğim olacağını öğrendim. En başında eşimle birlikte isteğimiz kızımız olsundu zaten ama bu hurafeler o kadar etkilemişti ki beni herkesten erkek duymak, öğrendiğimde yıkıldım resmen. Erkek isimleri bakıyordum kıyafetler bakıyordum tam erkeğe odaklanmıştım çevre yorumları beni öyle etkilemişti ki kız duyunca inanamadım ve doktorumu aradım testi yaptırdığım laboratuvarla iletişime geçtim hata mı var kontrol edin diye, testin 99.99 doğru olduğunu söylediler ve haftam netleşince de usg de kız olduğunu gördük zaten. Sana tavsiyem, hurafelere inanma, fetal dna yaptır benim çalıştığım laboratuvar euro fins fransa ya gidiyor test memnun da kaldım. Rüyalarındaki işaretleri de takip et, hamile olduğumda rüyamda evimin içinde ve dolabımın içinde dolaşan tavşanlar görmüştüm, anlamını araştırdığımda kız çıkıyordu zaten :slight_smile:

Maşallah sağ salim kucaginiza alin inşallah :nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts:

Bence annenin en basindan icine doguyor zaten bana da içime doğmuştu ilk gunden beri erkek diyordum. Bazi takvimler erkek bazilari kiz gosteriyordu. Tuz testinde de ikisini de soyleyenler oldu gercekten insan psikolojik olarak cok etkileniyor. En iyisi 13 haftaya kadar bekleyip sonra ultrasonda öğrenmek aslinda ama insan heyecanlaniyo ozellikle ilk hamileliginde​:sweat_smile: diger hic bi test yontem vs 100% dogru cikmiyo. Gerci ultrasonda yanilanlar da gordum 6aya kadar erkek deyip herseyi ona gore ayarlayip, sonra 6ci ay doplerinde kiz oldugunu ogrenen bi akrabam var​:joy:

Erkekmis canım

1 Beğeni