Çiğköfte yesem zararı olur mu?

Merhaba kızlar benim iki gündür canım çok fazla çiğ köfte çekiyor zararlı diyorlar yiyemiyorum 9 haftalık hamileyim ne yapmamı önerirsiniz

Yiyebilirsin etsiz canım. Bende ilk üç ay çiğköfte yedim canım bi tek onu çekiyorru

26 haftalogim daha dün akşam yedim etsiz ye bisicik olmaz

Umarım birşey olmaz kime sorsam sakın yeme dediler

Olsa bana olurdu ilk haftalarda. Beri iyiyorum şimdi 26 ligim.ve maşallah hareketleri süper bişi olmadı yani

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :palms_up_together::heart:

İlk haftalarda da yediniz mi

Aşırıya kacmadigin surece be etsiz oldugu sürece sorun olacagini düşünmüyorum bende cig kofte asermistim

Evet yedim tabi dün de yedim yani bı kamyon yiyin demiyorum ama yiyin yani ne olmuş

Yiyin canım bişey olmaz :joy:

Etsiz yiyebilirsin

Ben bi video da evde yaptığın daha iyi demişti evde yapma imkanın varsa evde yap derim etsiz de olsa günlerce bekletiliyor dükkandan ben hamur yoğurma makinesinde yapıyorum

Benilk 3ay sadece çiğ kofteyedim hiç biseyde olmada cnm çok çekiyordu ekşili oyle her soylenenlerede takma kafayı

Valla oturdum yiyorum Allah’ın izniyle olmaz birşey :palms_up_together::heart:

Gerçek çiğ köfte değil ki çarşıda satılanlsr onlar bulgur yani ,kısır la aynı şey bence yiyebilirsiniz

Etle ne alaksi var neden etsizse zarar olmaz dediniz ki ilk hafta et mi tokunuyor cidden bilmiyrem aciklarsaniz sevinirim​:crazy_face:

Çiğ et olduğu icin hamilelere yasak

1 Beğeni

Hamilelere çiğ et , salam sosis gibi ürünler doğuma kadar yasaktır gerçek çiğ köfte çiğ kıyma ile yapılır bu yüzden yenilmez ama şuan çarşıdakiler etle değil bulgur ile yapılıyor o yüzden yiyebilir

2 Beğeni

Him anladim bah bilmiyordum bunu yeni bir bilgi ogrendim :blush:ilk defa burda duydum .

1 Beğeni

6 haftalık hamile oldugumu öğrendiğim anda doktor söyledi size nasıl söylemedi

1 Beğeni