Çiğköfte yesem zararı olur mu?

Tsk ederim aciklama icin​:hugs:

Bana soylemedi hatta doktora ben soyledim nasil beslenmeliyim diye :joy:oda gunluk yasantinda nasilsan oyle davran dedi​:joy:

Etsiz olanı yiyebilirsin bisey olmaz. Ben canım çektikçe yiyorum.

Ayyy olay resmen :joy: şimdi benim günlük yaşantımda 8 bardak filtre kahve 2 bardak Türk kahvesi var dı , ben buna nasıl devam edeyim :joy: doktorunu sevmedim bacım

1 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy:Allahtan bende yok onlar . Bana zarar veren yiycekleri cok fazla tuketmiyom . O kadar

Ben 6 haftadan beri başladım yemeye 22 haftalığım canım her istediğinde yapar yerim. Doğumluyum ben etli etsin farketmez yedim. Sanki her gün düzenli yediğim bir şey mi çok saçma yasaklamaları. Şimdi sorsan herkes doktor kesilir başına. Benim eniştem doktor kendisi oturup çiğ köfteyi yoğurur ablama yedirdi. Tamam biz etliye yumurtalıya bağışıklık kazanmışız Okey ama çiğ köfteyi aşeren birine yasak yeme demek çok saçma. Sigara içenlere de yasak desinler içmiyorlar mı? tabikide içiyorlar.

1 Beğeni

Benim doktorum kesinlikle yasak çiğ köfte dedi 1 kere zehirlendim hamileler çiğ köfte yiyemez demişti riske atma istersen

Vallahi burdaki arkadaşlardan da destek alarak yemiş oldum akşam ama öyle abartmadim dört beş sıkım yemisimdir en fazla sürekli de yemiyorum zaten. Ayrıca alınan yer vs de önemli bilinmedik yerden de çok almamak lazım bence üç gün kivrandim onu yememek için sonra pes ettim