Ciğer geliştirici iğne hakkında?

Merhaba yok girmedi ama onun bebegi tombikti oyuzdende girmedi herhalde bi de 36 da dogurdu o.siz de 29 olmussunuz bebege kilo aldiracak seyler yiyin.ondada tansiyon protein kacagi hepsi vardi.bende 29 +4 um bu zamanlar bebegin hızla kilo aldigi zamanlarmis korkmayin daha kilo alir bebis 1500 kg olsun hic korkmayin zaten.sonuca gore bebeğimi alacakmis anlamadim

1 Beğeni

Evet bebeği alacak dedim yasamaz cok küçük sizin hayatınız önce dedi seker guatr tansiyon hepsi gebelikte çıktı

Bunun icin ilac vs vermedimi size? Baska doktorada danismadan karar vermeyin lutfen ayrica 1100 cokta az bi kg degil allahtan umit kesilmez benim bebegim de1300 şuan doktorum 1 kg olsa bile sansi daha yuksek kuvoz de diyor ozaman onumuze cikacak engeller daha az olur vs demişti. Ciger geliştirici vurdumu vuracakmi

İnsülin tansiyon ilaci guatr ilacj kullanıyorum zaten bebek etkilenmesjn diye 36 haftada alicam demisti ama bugün islet degisti idrarda protein kacagi cikti 24 saat idrar toplayip ona bakicak sonuca gore karar vericek igneden bahsetmedi cuma gunu belli olacak

Sizin durum daha farklıymış ozaman.kotuyu dusunmeyin hemen bebisler güçlüdür allahin izniyle toparlanir kucaginiza alirsiniz. Iyi haberlerle gelirsiniz inşallah :pray:🩷ciger gelistirici iğneyi de bir sorun bence

1 Beğeni

Benimde gebelik şekerim var rahim ağzı kısalığı ve bebek gelişmiyor şekerden dolayı suyum azdı protein kaçağı da var . Hamilelikde normal karşılayabilirim demişdi doktor ama tansiyon önemli banada 35 de alırım diyodu şuan 38 alıcam diyor. Bebek gelişmeye başlamış sen kendine dikkat et canım allahın izniyle gününde sağlıkla doğar

1 Beğeni

İnşallah güzel olur ultrasonda ilk defe yuzunu net gördüm bugun gülüyordu buruk bi sevinç yaşadım cok karışık tı

Benimde bebegimi ilk gördüğümde gülüyordu ve bende o gun kotu haber almistim rahim agzi yetmezligim var benimde.o fotograf bana morel oldu sizede oyle olacak inşallah :innocent:

1 Beğeni

Hepimiz sag salim alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah sizde güzel haberini alın inşallah

Merhaba Buse Hanımcım, öncelikle sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah bebeğinizi Dün gece bende bir gece hastanede yattım bana da ciğer geliştirici ilaç yapalım dedi herşeyi tek tek anlattı onlar bize doğru olanı yapmamız için yönlendirmek için varlar hiç endişe duyma bence ,tam 35.haftam bitti iğnemi oldum bebeğim küçük kalabilir diye ama bebeğin kilosu ve hafta uyumuna göre ayrıca da doğduktan sonra bir takım sağlık sorunları yaşamaması için doktorun öngörmüştür ve doktorunla paralel iletlemelisin,bizler burdan sadece fikir alışverişinde bulunabiliriz sen bebeğini düşün sadece derin ben,ben de yaptırdım,hatta 2gun hastanede kaldım sancılarım ve kasılmalarim da vardı onları geriletmek istedi bebek biraz daha durabilsin anne karnında gelişsin diye. Doğru olanı yapman dileğiyle tekrar hayırlı olsun bebeğin :pray:t2::smiling_face:

Kizlar hepinize teşekkür ederim bugün drla tekrar görüştüm bugün 2 doz yarın sabahta 2doz olmak üzere toplamda 4 doz ciğer geliştirici yapılacak bebeğin kilosu 38 ile uyumlu 3.400gr olmuş suyunda azalma var diye yarın sabah yatış oglene doğruda doğuma gideceğim dualarınızı bekliyorum

Bende şuan 36.haftadayim.Doktor banada verdi sancım çok olduğu için 37.haftada doğuma alinacagim iğne olmazsam sancılarımin daha çok cogalacagini söyledi ve benim doğum sezaryen doğum

Şuan bende 37 haftalığım ve doğurma riskim var doktorum öyle bir iğneye gerek duymadı zaten herşeyimi tamamlamış oluyor ve erken değil şuan senin doğum yapman dedi şu erken doğum fikrini bir çıkar aklından dedi ve bazı doktorlar blinçsiz yapabiliyor başka doktora da gözükün o ne diyecek

Sancimin olması ve durduramayiz.sancini dedi iğne yazicam daha rahat olacaksın dedi ilk defa başıma geliyor

Canım bendede +2 var protein kaçağı 24 saat kaldım hala hastanedeyim sonuç ne oldu senin merak ettim,34 haftalığim ciğer vuruldum

Rabbim yar ve yardımcın olsun canim benim

Ben 33 haftada 12 saat ara ile ikişer doz yaptım erken doğum riski vardi

1 Beğeni

Kızlar bende 36+6 dayım gebelik kolestazı diye bişey çıktı bu yüzden doktor bebeğimin erken alınacağını söyledi 8 ağustosa sezaryen için gün verdi ve aynı şekilde 4 tane ciğer geliştirici iğne verdi 2 sini pazartesi diğer 2 sinide salı günü vurulacağım

Canım benim planlı 37+2 sezeryan doğumum olacak doktorum ciğer geliştirici iğne falan yapıcam demedi ayrıca küvezde kalırmı diye sordugumda kalmaz diye Düşünüyorum dedi bence vurdurma ama sen bilirsin tabi