Ciğer geliştirici iğne hakkında?

Bende o haftada doğum yapıcam sizinki küveze girdimi

1 Beğeni

Hayır canım girmedi çok şükür 37+4 günlükken doğum yaptim

1 Beğeni

Bir hafta yatis verip 2 kez ciger gelistirici vurdular bna da 33+5 dogum yaptim kuveze vs girmedi 2800 dogdu

Umut oldu banada 🩷 34+1 haftalığiz 2500 civarı ciğer geliştirici vurulduk iki doz inşallah bir hafta iki hafta daha gecer🩷

1 Beğeni

Benimde 30.haftada tansiyonum yüksek çıktigi için 5 gün kalmistim hastanede tansiyondan dolayi erken doğum riski oluşabilir die her ihtimale karşı banada 2 kez iğne vurmuslardi şuan 36.haftadaym

1 Beğeni

Merhaba ciğer geliştirici iğneden sonra yüzünde kızarıklık ve yanma olan oldumu acaba

İki gün boyunca yüzüm kipkirmiziydi ondan mı oldu bilmiyorum ama ciğer geliştirici vurulduğum gün ve sonrası sıcak ve kırmızıydı yüzüm

doktoruma sordum iğne yapabilir dedi ama içim rahatlamadi belki benim gibi olanlar vardır sormak istedim teşekkür ederim

Merhaba kızlar bugün iki doz ciğer geliştirici iğne oldum ve bebeğin hareketlerinde azalma oldu normalmi acaba yaşayan oldumu

Belki stres yaptigin icin bebek etkilenmistir .ben de 4 doz oldum ogun yorucu ve stresliydi dinlenince hareketlenmisti bebegim

Ciğer geliştirici yan etki yapabiliyor o şekilde. Bende de olmuştu. 2 gün sürdü sonrasında toparladı :melting_face:

Normal canım bende hamileliğimde vuruldum 48 saate düzeliyo tatlı birşeyler ye bende doktoruma sormuştum normal demişti

1 Beğeni

Merhaba hanımlar.

Kimseye ciğer geliştirici iğne yapıldımı? Yan etkileri oldumu bebekte?

Rüya’da erken doğum riskim olmuştu, ne olur ne olmaz diye yapmışlardı. Herhangi bir problem olmamıştı

1 Beğeni

@NURAN Youtubede videolar izliyorum ve yorumlara baktığımda bazı anne adayları vurulmasına rağmen 36,37 ci haftalarında bile bebeğin ciğerinin açılmadığını yazıyor.Ve iğne yapıldıktan sonra bebeğin haraketleri çok azalıyormuş ve ya anne kendisi çok kötü oluyormuş. Rüya kaçıncı haftasında doğuldu? Risk rahim ağzı uzunluğundaydımı?

1 Beğeni

Bana 1 doz yapıldı.2 gün kadar hareketlerinde azalma oldu bebeğimin hatta korkmaya başladım ama 2 günün sonunda eski haline döndü çok şükür

2 Beğeni

Siz doğum yapmadınız hala yanlış hatırlamıyorsam? @Kaplanaleyna

2 Beğeni

Rüya 40+2 de doğdu ama 32. haftamda benim suyum gelmeye başlamıştı. O yüzden 10 gün hastanede yatmıştım. Ciğer geliştirici iğne yaptıklarında bende çarpıntı olmuştu yarım saat kadar. Nabzım çok yüksekti ama bebekte herhangi bir etkisi olmadı olumsuz olarak. Bir de günde 3 defa hem ciğerleri hem de beyni gelişsin diye hap veriyorlardı, o da çarpıntı yapıyordu bende ama kızım için dayanıyordum. Su gelimini durdurmuşlardı, sonra da geç doğdu biraz zaten

1 Beğeni

@NURAN Anladım canım teşekkür ederim.Nedense çok ürkdüm bu iğneden.:slightly_frowning_face: Yapılırsa açılmazsa diye vs…

Evet daha yapmadım canım 1 hafta sonra belli olucak ne olucağı

2 Beğeni