Chicco biberon

Arkadaşlar bu marka biberon kullanıp da memnun kalan var mı bilgi verebilirmisiniz

Bunu bilmiyorum ama dr.brown diye biberon var onu tavsiye ederim bi yakinim kullandi memnun kaldi icinde çubuğu var gazi önleyici

Duydum onu da ama onda da bazısı memnun kalmış bazısı kalmamış Philips avent de öyle Arada kaldım çok :woozy_face:

u Bunu kullandım memnunum. İlk çocuğumdan kalmıştı. İkincisimdede kullandım ama gazlı bebek olunca gaz kolik aldım. Ama kafayı yedirtti bana biberon. Düdük gibi ötüyor ve okadar yavaş akışı varki çocuk yoruluyodu uyuya kalıyodu. Tekrar attığım resimdekini kullanıyorum

Gazlı bebek içinde anti kolik iyi gelmiyormuydu

Geliyomu bilemem ben 5 aylıkken aldım. Çok farketmiyo ama belki azaltoyodur. Ama akışı çok yavaş. Bide çocuk onu emmeye çalışırken o yumuşak silikonuna vakum yaptıkça silikon içine kaçıyor düdük gibi ses geliyo. Tekrar biberonu çocuğun ağzından alıp ağzını düzeltip tekrar vermek gerekiyo çok sinirimi bozmuştu

Dediğim gazkolik biberon bu

Sen bilirsin canım en iyisi şırıngayla yada kaşıkla vermek gibi :thinking:

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevaplarınız için :innocent: Bakıcam artık tekrardan

2 Beğeni

Şırınga ve kaşık meme reddi yapmiyormus

Bende biberon yapiyo diye biliyorum :thinking:

Evet bende onu dedim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy benim kafa karmakarışık kusura bakmayın :pensive: yapıyormuş okudum

Yok ne kusuru olur öyle şryler Kafanızı karıştıran ne

Bizde bunu aldık ama araştırarak almadım iyi oldugunu düsünerek aldım iki boy şeklinde

1 Beğeni

Gecen cumadan beri kafam allak bullak :woozy_face: 37+3 haftalik oldum cuma kontrole gittimde sancim cikti yatis filan derken ertesi gün sancım kesildi simdi evdeyim şükür sanirim bu süreç manevi bi şekilde yordu beni :pleading_face:

1 Beğeni

Aa bebişiniz gelmeye hazırlıklar yapıyor ne güzel heyecanlı bekleyişler yormasın sizi hersey yolunda ve sağlikliysa bebiş canınızı sıkmasın hic bir sey daha 28 deyiz gelse keske artık bizimde o günler :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: yalancı sancılara sancılara hazırlıklıyiz ama gelmiyor o gunler :woozy_face:

Evet :smiling_face: 3.hamileligim cuma günü cektigim sancı öyle böyle degildi 5 dkninda altina düşünce dedim geliyo :face_with_hand_over_mouth: maşallah sizinde az kalmis 30dan sonrası sanki su gibi geciyo​:smiling_face:

Ahaha kandırık yapmıs :smiley: bizimde hareketleri cok belli belirsiz oldu ben büyüdukce daha fazla hissederim dedikce hareketleri daha fark edilmez oldu endiseler yasatiyor uzanıp odaklanmam lazım anca hissediyorum korkup gittiigimde ultrasonda hareket ettigini gordum ama hissetmiyodum gönlümü ferah tutmaya çalısiyorum

1 Beğeni