Gönlünüzü ferah tutun böyle durumlarda her zaman iyi ve güzel şeyler düşünmemiz lazım. Kötü şeyler düşünüp kadere fetva vermemek lazım mış
İlk olunca insan endişeleniyor tecrube olmayınca hep bi diken üstunde endise icinde oluyoruz sakin kalıp hateketlerine bakiyorun en ufak hareketleriyle bile rahatliyorum benimle oldugunu anliyorum birdr baslarda daha ufacıkken kıpır kıpırdı tekmelerini gözle gorurken buyumusken gormemek suan garip geliyor gözle gorememek sürekli endise verici ben evhamlı anne olmak istemiyorum
Haklısınız benimde ilk bende bazen hareket hissetmeyince korkuyorum ama fıtratımız gereği doğal yani bu durum da. Elimizden geldiğince iyi şeylere odaklanmamız gerekiyor
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz için bu arada hangi biberona karar verdiniz
Veremedim daha ne yazık ki
Tommee tippe antikolik biberon sanırım cok daha iyi gibi onada bir bak istersen
Bakarım canım teşekkür ederim.
Sanırım her biberonda her annenin ayrı bir memnuniyeti yahut memnuniyetsizliği var herkesin deneyimi farklı bebekten bebeğe de değişen bir durum olduğu için bizde içimize sineni alıp deneyimlemekten başka çaremiz yok gibi
Ben aceleci davrandim kullanamdim daha phillips avent aldım antikolikmi degil mi bilmiyorum ama alsam bugün antikolik cam bi biberon alırdım gaz sorunu falan olmasın diye kafam rahat ederdi artık işe yaramazsa sorun yasarsam o zaman drgistiricem
Kutusunun üzerinde vs bişey yazmıyor mu
İlk mi son zamanlar yerleri iyice daraliyo wz hareket ediyolar endişelenmeyin Rabbim bi avazda kurtarsin bütün hamileleri
Evet ilk 28+1 olduk cikolata yiyince coşuyor anca amin insallah sağlicakla kurtuluruz artık
Maşallah coşmaları bazen rahatsız ediyor ama endişe duymaktan iyidir
mesaneye sağlam baskı yapıyor
hamile kadınlarımizi gorurdumde bu kadar zorlandıklarını bilmezdim uzaktan kolay gelirdi naz yapacagim bi dönem sanardım
Naz yapmaya fırsat yok ki. Başlarda bulantılar vs sonlarda da hareketler ağrılar nefes darlıkları onlarla geçiyor
Yok yapiyorum ben esim hasta oldugunda cok nazlaniyo bende diyodum ne kadar nazlisiniz her ay regli olsaniz cekilmez diyorum allah var diyo sizin gibi cekemeyiz dedim hamile olsa ne yapacaktin o da nazımi cektirir burnundan getirirdim dedi agzindan kacirdi bende heh öylemi simdi cek hesabi cektiriyorum cektirebildigim kadar
o da basimin ustunde yeri var diyor ama cokta cekmiyor
Klasik erkek