Cerazette doğum haapi aldim kızlar 2 ay 11 gün önce doğum yaptım Hala da Adet olmadım ilaç aldım hemen kullanmalı mıyım Bir de ilişkiye girdiğimiz gün mü içmeniz lazım yoksa ilişki yaşamadığımız gün bile içmem mi gerekiyor kafam karışıyor @admin @tecrübeli-anneler
Spiral tsktirsan yaaa
Yan etkileri var diyorlar fln hic istemiyorum
@zeynep6406 canim burya bakarmısn
Hapin yok muu
Var hap aldım bugün
Hapin zararı yok mu demek istedim
Ne zaman başlamalısın bilmiyorum ama doğum kontrol hapının koruyuculuğunun başlaması 1 haftayı buluyor. Her gün aynı saatte almanız lazım hap bitene kadar.
ben carezette kullaniyorum dogum yaptiktan sonra 30.gununde basladim ilaca 40 gun zaten cinsellik yoktu ben etkisini erken gostersin diye vucut alissin diye 10 gun onceden basladim sute karismayan tek dogum kontrol ilaci bebege zarari olmayan hic aralik vermeden hergun iciyorsun adetliyken bile hic bosluk olmayacak ister cinsellik yasa yada yasama hergun ayni saatte almak zorundasin ben alarmi kurdum unuturdum diye her gece 12 de caliyor hemen iciyorum
Fiyatı ne peki
İlaca başlamak için adet olmaya gerek varmı ben 3ay oldu doğum yapali adet olmaya başladimda bu yüzden soruyorum bende bu ilacı kullanmak istiyorum
en son 280 tl ye almistim
yok hayir direk baslayin adetli adetsiz olmaniz hic fark etmez hic 1 gun bile ara vermeden kullanin simdi adetliyken baslamaniz daha iyi olur en azindan birene kadar adetiniz vucudunuz alismis olur ilaca
hicbir yan etkisi yok cok rahat bir ilac
Paket bitene kadar içicem değil mi o bitince baska bi paket
Hem adetliyken niye içilir ki
Teşekkür ederim
Bazi doğum kontrol hapları adetliyken başlanmasi gerekiyor hamilelik riski olmasin diye
Ben hala adet olmadım ya icsem etki eder mi
evet hic ara vermeden 2.pakete gececeksiniz