Kizlar ben simdi catlatma ignesi vurulacam 36 saat sonra ilişki okey peki o gun kesin çatlar mi yumurta cunku vurulacagim gunden 3 gun sonra aslinda yumurtlama donemim
Sperm hücreleri 5 güne kadar canlı kalabiliyor. Muhtemelen çatlayacağı zamana denk gelecektir. Ama tabi daha kesin sonuç için 2 günde bir ilişki önerilir.
Himm bide ben o gunden sonra sehir disina cikcam sadece doktorun onerdigi gun olcak iliski bidaha olmiycak cok ters zamana geldi ya o kadar igne hap kullandim yumurta buyutmek icin
O zaman öbür aya yap bir kere ilişkiyle zor çatlar gün aşırı olması lazım ilişki iki gün üç gün üst üste
Ben iki kere yaptım aşılamayı gün aşırı ilişki tavsiye etmişlerdi tutmadı nasip bu işler şimdi tüp bebek ile hamileyim normal hayatına dönebilirsin aşılamadan sonra düşünme strese girme
Benim asilama gibi degil sadece letu gonol ile yumurta buyutup çatlatma ignesi vuruluyorum benm doktorumda 36 saat sonra iliski bitti dedi sonra bekliycem gun asiri felan demedi
Gecenn ay da vuruldum 3 gun degerlendirdik olmadi nasip artik bu iş
Bende o şekilde hamile kaldım çatlatma iğnesi vuruldu ertesi günü ilişki oldu doktor durmayın devam dedi ated geçikirse gel gecikmesede gel dedi bir ay sonra test yaptım pozitif çıktı
Sizin tam yumurtlama doneminize denk gelmişmidi
Benim rahatsızlığın polikist över sendromu bende tam 18 tane kist vardı iki tarafda yumurtlama dönemim yoktu benim çok düzensiz bir adetim oluyordu doktorum çok iyiydi birtane sini buyultup catlattik ertesi günü ilişki bir hafta içinde hamile kalmışım
Yorumlara bakiyorumda bilende konusyor bilmeyende ozellikle nagihan… bende yumurta catlatma igne vuruldm ilk defa … ve hamileyim. Persembe igne oldum cuma cumartesi iliski dedi. Biz cuma yaptik sadece ve catladi yani… gün asiri ozelligi yok igneden sonra 36 ile 42 saat icinde iliski yapacan gece …
Ben daha önce diğer tedavilere başlamadan önce iki defa catmatma iğnesi kullandım bana da gün asırı birliktelik tavsiye etmişlerdi benimki olmamıştı sizinki tutar inşallah
Bugun doktora gittim bende o kadar ilaç kullanmama ragmen 2 tane yumurta olmuş sag 20 sol 17.5 dedi cumartesi igne vurul pazar ilişki dedi eşim evde olmayacagi icin biz bugun vurulduk cumartesi degerlendircez 17.5 olan catlar mi acaba aklima o takiliyor hep
Benim tek yumurtam çatlamış sol taraf doktor ona çok odaklandı burda Merve hanım bilen bilmeyende yorum yapıyor demişti burda herkes geçirdiği sürece göre doktor uyguladı tedaviye göre anlatiyor senin söylediğin burdakilerin söylediğin ne farkı var anlamadım ben
Ben isim belirttim… siz vurulmussunuz ve sonucu soylemissiniz nagihan hic vurulmadan konusmus . Zor catlar demis nerden biliosa
Ben 2 aydir bu süreci yasiyorum ve buraya yazma amacimda daha once bu sureci yasayip basina gelenleri merak ettigim icin yaziyorum her bilgi benim icin onemli merve de vurulmadan yanlis yorum yapildigi icin ona sinirlendi bence
Bide benim doktorum bakiyo buyuklugu soyluyor igne veriyo gonderiyo bidaha kontrol etmiyor bakalim catladimi catlamadimi bende bunu merak ediyorum sizi doktor surekli cagiriyo mu
Aynen canm benim benim sol taraf 16 mm olmus igne vurdum… hangi taraf buyudugse oraya vurdum 6 haftalk hamileyim persembe vurdum igneyi cuma cumartsi iliski dedi biz sadece cuma yaptik o kadar. Doktora sordum hatta bu duurmu… onemli olan 36 saat icinde dedi zaten
Persembe igne vuruldm pazartesi komtrole gittim kendim
Ben kullandım gebelik oluşmadı aşılamada oldum olmadı kısmet tüp bebeğe oldum benim amh düşüktü yaşıma göre inşallah hayırlı haberler veririsin