Çatlatma ignesi kesin çatlar mı

Umarım inşallah olur rabbim herkesin gönlüne göre versin benim niyetim kalp kırmak değil yorumlar okudum ondan soyledim ben 6 yıl çocuğum olmadı hangi kapıya gitsem zora cekilde sürekli ilaç git gel artık bir süre bıraktım hep kilomdan vuruyordu doktorlar kilo ver diye ama bu doktor öyle birşey demedi düzenli kontrol ve ilaç kullanım lariyla saati saatinde soyluyordu günü gününe diyordu haftada 2 gün çağırdığı bile oluyor beni

Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah benim 1 tane var o hemen oldu bu 2.olmuyor benimde icimi rahatlattin vala benmde ilki tutmadi nasip dedim belkide 1 kere yaptik diye olmadi diye uzuldum bu 2.vurulmam da 1 kere olacak eşim işte olacagi icin diger gunler degerlendiremiycez diye üzuluyordum hersey nasip

1 Beğeni

Bide beni çagirmiyo igneyi verdikten sonra adetini bekle diyo aslinda cagirip yumurta catliyo mu diye bakması gerekmiyo mu

İğneyi doktor yaptı adet olursa da olmasada gel dedi doktor bana yani gözetim altında olman gerek hamile kaldıktan sonra da haftadan haftaya çağırıyor du ee artik devlet gidiyorum çünkü ücretler baya arttı birde hamileliğim şuan gayet iyi gidiyor

Canım inanirmisin iğneyi yaptık ertesi günü bunun ayıbı yok burda her gün nerdeyse adetim gecikene kadar durmadık birde yaptıktan sonra ben ayaklarım kaldırıp belime yastık koyup yarım saat öyle bekliyordum hemen kalkmaman gerek sakın lavobaya gitme ve stres yapmama ya bak

Ya işte ben de sehir disina cikcagim icin sadece 1 kez olacak ilişki artik nasip kismet diycez bidahaki ayi bekliycez

İyi akşamlar canım arkadaş vurulacakmis ama sadece bir kere ilişki olacakmış şehir dışına çıkacakmis oysaki doktorlarimiz iğneden sonra 48 saate kadar ilişki diyor gün aşırı ben onun için dedim belki bir kere ilişkiye rağmen Zor çatlar diye evet yaptırmadım ama çok araştırdım ben hatta geçen ay vurulacaktimm ama doktorum tavsiye etmedi yani bende bildiğim bişeyi dedim illee olmaz demedim illede olur demedim bir kez ilişkiye rağmen evet tutma olasılığı var ama düşük gün aşırı olacak ilişki ben onu demek istedim

Canim zaten burda herkes yorum yapsin diye bu uygulama var o yuzden herkes fikirlerini yazmakta özgur doktorlar zaten igneden 36 saat sonra pik nokta diyor kesin iliski ondan sonra yapip yapman benm icin onemli degil dedi benim doktorum

Evet yani iğneden sonra ilişki çok önemli bende fikrimi söyledim

1 Beğeni

Bende gittim doktora bndede çıktı o hastalık bana ilaç yazdı baya kullandım geri gittim yine ilaç yazdı femara diye adetinin 3 günü kullanmaya başla 5 gün iç dedi geri geldi dedi bakalım dedi çatlatma iğnesi yaparız dedi

Bır defa mu vuruldunuz çatlatma ignesini

Anladım peki siz bir kere vurulduktan sonramı hamile kaldınız ve ilaç kullandınız mı ondan önce

Ben klomen ve duphaston kullandim sonrasinda doktora muayneye gittim yumurtalar büyümüş iğneyi yapalim dedi ovitrella çatlatma ignesi yaptim bu iğneyi devlet karşılamıyor o zmn ücret olarak 800 lira falan ödemiştim.

Bnde duphaston kullandım yarım da bıraktirdi. Bana hepsini kullanmadım femara yazdı onu kullandım en son geri gel dedi muayneye gideceğim

Aynen o muayeneye gittiginde yumurtalarin boyunu ölçecek eğer 16-20 mm arasi olduysa igne yazar vurulursun igne vurulduktan sonra halsizlik ve kasık agrisi olacak bunlar da çok normal Ben iğne olduktan doktorun dedigi şekil ilişki yaşadım o size söyler zaten ama gunde 1 den fazla olmasin sperm azaliyor bir anlami kalmiyor gunde bir yeterli oluyor zaten sperm 48 saat canlı kalıyor Eger iğne olursan 4-5 gun fazla harejet edip kendini yorma dinlen ve bol su iç Hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

1 Beğeni

16-20 arasi olmasi lazım çatlaması için çatlar inşallah sizinki belli boyuta gelmis hatta geçmiş bile​:slightly_smiling_face:

İnslhhh dediğiniz gibi olur iğne yazar bu ay tutar evet onu söylediler günde bir defa diye inslhh çok teşekkür ederim

Nasıl yanı

Yok zaten kalkmiyorum yarım saat yatiyrm o şekilde belim altına yastık ayaklarımı kaldiriyorum hemnde lavaboya gitmiyrm iğneden sonra adet olup hamilemi kaldiniz

Doktorun çatlatma iğnesini verebilmesi için yumurtalarin 16-20 milim arasinda olmasi lazim o zaten ultrasonda ölçüyor eger o biyuta geldiyse iğneyi yazar ve vurlursun ama 16 dan küçükse zaten soyler sana yeterli boyuta gelmemis diye