Merhaba hanımlar çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğumunuz başladı?
Benim 37+1 çatı muayenesi oldu 38+2’de doğurdum
Merhaba hanımlar çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğumunuz başladı?
Benim 37+1 çatı muayenesi oldu 38+2’de doğurdum
Erken doğum riski vardi ara ara çatı muayenesi oluyordum 39+3 doğurdum .benim suyum geldi evde öyle doğuma gittim
39+3 mu 4 mu ne çatı muayenesi oldum 39+6 da dogum yaptim
Ben hic yaptirmadim su kenarda durayim bilgi sahibi olayim
2 kez oldum 2cide suyum geldiği için baktı alttan doktor ve doğum yaptım
İlkinde 37 de oldum, 41 de doğdu
İkincisinde de 29. haftamdan itibaren her hafta oldum, 38 de doğdu
35.haftada çatı muayenesi oldum 35+2de doğurdum.
Merhaba 38.haftadayim ve haftasonu çatı muayenesine gireceğim, çatı muayenesi sonrası doğum hemen gerçekleşir mi sizce? bu muayene ardından doğumların genelde gerçekleştiği söylentisi ile karşı karşıyayım korkuyorum da açıkçası
Hayır ama doğuma ne kadar yaklaştığını belirlemekte yardımcı olur .(15 kezden fazla oldum doğumum 3 gün sürdü)
O kadar sevindim ki şuan bunu öğrendiğime açıkçası gözüm korkmuştu
Son ay her gün neredeyse hastanedeydim ve her gittiğimde çatı muayenesi yapıldı bir türlü normal doğum olmadı en son sezeryan oldum
Sanırım bana hep muayene olup doğuma gidenler denk geldi, çoğu sanki göz korkutur gibi söyleyince tedirgin oldum
Doğrudur canım kişiden kişiye değişiyor hep
Catı muayenesinde suyunun patladığını söyleyen bir kadınla karşılaştım daha önce hiç duymamıştım . O gün banada yatış verildi artık dogum için 39+4 kadın muayrne yaparken suyumu patlatmasın mı başıma ne gelmez dediysem geldi bende seviniyorum ohh suyum azalıyor sezaryene alacaklar bebi diye normalde azalması riskli diye biliyoruz beni oyle 3 gun durdurttular antıbıyotıklerlr kız yıne 8 cm acıklıkla normal nasıp olmadı
Çatı muayenesini oldum açıkçası korkulacak bişey gibi de gelmedi bana ahhahshahas çok soğukkanlı oluyorum boyle durumlarda gayet iyiyim de suyum muyum da yerinde sanki Deva Hanım’ın da pek geleceği yok gibi rahatı gayet yerinde
Ya 1-2 kereden bir şey olmuuor ama sancıyla beraber yapıldığında defalarca berbat
Ben cati muayenesi olmadim ama biraz daha dogmasaydi 41 haftaya basacagim gun balon Katateri yerlestireceklerdi ama kurtardi bir gun once dogdu SIpa
Haftaya cuma gideceğim tekrar yapılır mı bilmiyorum açıkçası