Çatı muayenesinden sonra ne zaman doğum yaptınız

Merhaba hanımlar çatı muayenesinden ne kadar zaman sonra doğumunuz başladı?

Benim 37+1 çatı muayenesi oldu 38+2’de doğurdum

5 Beğeni

Erken doğum riski vardi ara ara çatı muayenesi oluyordum 39+3 doğurdum .benim suyum geldi evde öyle doğuma gittim

2 Beğeni

39+3 mu 4 mu ne çatı muayenesi oldum 39+6 da dogum yaptim

1 Beğeni

Ben hic yaptirmadim su kenarda durayim bilgi sahibi olayim​:hugs:

1 Beğeni

2 kez oldum 2cide suyum geldiği için baktı alttan doktor ve doğum yaptım

2 Beğeni

İlkinde 37 de oldum, 41 de doğdu

İkincisinde de 29. haftamdan itibaren her hafta oldum, 38 de doğdu

2 Beğeni

35.haftada çatı muayenesi oldum 35+2de doğurdum. :sweat_smile:

1 Beğeni

Merhaba 38.haftadayim ve haftasonu çatı muayenesine gireceğim, çatı muayenesi sonrası doğum hemen gerçekleşir mi sizce? bu muayene ardından doğumların genelde gerçekleştiği söylentisi ile karşı karşıyayım korkuyorum da açıkçası

Hayır ama doğuma ne kadar yaklaştığını belirlemekte yardımcı olur .(15 kezden fazla oldum doğumum 3 gün sürdü)

O kadar sevindim ki şuan bunu öğrendiğime açıkçası gözüm korkmuştu

1 Beğeni

Son ay her gün neredeyse hastanedeydim ve her gittiğimde çatı muayenesi yapıldı bir türlü normal doğum olmadı en son sezeryan oldum

Sanırım bana hep muayene olup doğuma gidenler denk geldi, çoğu sanki göz korkutur gibi söyleyince tedirgin oldum

1 Beğeni

Doğrudur canım kişiden kişiye değişiyor hep

Catı muayenesinde suyunun patladığını söyleyen bir kadınla karşılaştım daha önce hiç duymamıştım . O gün banada yatış verildi artık dogum için 39+4 kadın muayrne yaparken suyumu patlatmasın mı başıma ne gelmez dediysem geldi :rofl::rofl: bende seviniyorum ohh suyum azalıyor sezaryene alacaklar bebi diye normalde azalması riskli diye biliyoruz beni oyle 3 gun durdurttular antıbıyotıklerlr kız yıne 8 cm acıklıkla normal nasıp olmadı

Çatı muayenesini oldum açıkçası korkulacak bişey gibi de gelmedi bana ahhahshahas çok soğukkanlı oluyorum boyle durumlarda gayet iyiyim de suyum muyum da yerinde sanki Deva Hanım’ın da pek geleceği yok gibi rahatı gayet yerinde :joy::joy:

Ya 1-2 kereden bir şey olmuuor ama sancıyla beraber yapıldığında defalarca berbat

Ben cati muayenesi olmadim ama biraz daha dogmasaydi 41 haftaya basacagim gun balon Katateri yerlestireceklerdi ama kurtardi bir gun once dogdu SIpa

1 Beğeni

Haftaya cuma gideceğim tekrar yapılır mı bilmiyorum açıkçası :pleading_face: