Çatı muayenesinden sonra ne zaman doğum yaptınız

Demekki yerini sevince gelmek istemiyorlar :face_with_hand_over_mouth:

Sonda gibi görünüyor

Doğum tarihi belli oldu mu :star_struck:

inanır mısınız Deva asla doğmak istemiyor gibi, yarın muayene olacağım ama hala bende bir enerji bir enerji :joy:

Ben migde agrim icin gittigimde çatı muayenesi yapmak istediler korktum izin vermedim dogum zamanı nasıl olucak bilmiyorum :pleading_face:

açıkçası gerçekten korkulacak gibi bir durum değil, doktorlarda bunu yapmak zorunda çünkü kemik şekli buna müsade etmeden normal doğuma diretenler oluyor herşey kendimiz ve çocuğumuzun sağlığı için hiç tedirgin olma derim :sparkles::blossom:

Haklısınız​:innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Cansucummm bir sey sorucam cati muaynesi oldugin sirada acikligin var miydi da 1 hafta sonra dogurdun guuzum

Bebeğin kilosu fazla olduğu için 38+2 doğumum oldu dr açılma olması için zorladı

Bebeğiniz doğdu mu merak ettim sizin de şubat sanırım.

Hiii, bugun cati muaynesi oldum da, merak ettim :four_leaf_clover:

Ben çatı muayenesini 38+1 de oldum. Bebek kanala girmiş ama açılma ve yeterli sancı olmadıģı için beklemek bebek için tehlikeli olur sıkışabilir kakasını yapabilir dedi doktor. O yüzden bir gün sonra 38+2 de sezeryan doğumum gerçekleşti.

evett 7 Şubat’ta doğum yaptım ama maalesef doğum kanalına yine girmemişti mecbur sezeryan oldum şuan 14 günlük olduk :blossom:

Çatı muayenesi drdikleri neyle yapılıyor acaba

Gözünüz aydın olsun ben de bekliyorum 39+2 hayırlısı bakalım

32+2 erken doğum ihtimali var aşağı inmiş doktor eli ile vurdu dedi aşağıda burada hemen tuvalet dışında kalkmıyorum dedi doğuma 1 buçuk ay var ama ilaç verdi ağızdan 1 ay dayanması lazım bana duan edin olur çünkü geriden de geliyormuş kızım 30 haftalık gibiymiş 1 gün sonra devlette kontrol var korkuyorum ya doktorlar bakarken erken doğuma sebep olursa çatı muayenesi olmadı daha ultrason ile büyüklüğüne kafasına baktı alttan 3 saniyelik baktı elle özelde :pray::pray::pray::pray::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Doktor eliyle yaptı

Bende 35 haftadayken açıklık varmı diye muayene etti eliyle

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah :palms_up_together:

Amin canım cümlemiz inşallah kucagmıza alırız sağ salim