Yok yok sende kendini alistirmis olursun normal doğum yapacaksan eğer zaten alışman lazım
Canım cidden çatı muayenesinde korkaacak hiç bişe yok tam tersine rahatlama bile olabiliyor sıkma kendini yeter bana güven
Aminn hepimizinki inşallah ![]()
Evet inşallah normal olucak
allttan bakmalari açilma varmi diye bakiyorlar sancin olsada olmasada eger sezeryana karar verirdiyse gerek olmuyormus cati muanesine ama karar verilmedyse eger bakiyorlar sadece o anda kasmamaya bak 2 saniye bile sürmuyor canm korkulacak bisey yok sıkma kendini
İnşallah teşekkür ederim
Merhaba çatı muayenesi zorunlu değil ama mecburen son haftalarda sancında varsa acıkma olup olmadığına bakarlar bende hıc hoşlaşmıyorum ama malesef oluyor katlanacaz ![]()
Sezeryan istersen çatı muayenesı yapılıyor mu yine de ?
Hayir cnm zorunlu değil
Valla nstde sancı çıkınca acildeki doktor açıklık var mı bakmak istedi erkek dr olduğu için gerilmiştim bide burda o kadar şey yazılmıştı ki canım yanacak sandım sonra dedim ula buna da ağlayıp zırlayacaksan doğumu hiç yapamazsın az cesaretli ol doktor geldi eğer sıkmazsan kendini hiç canın acımaz dedi gerçekten sıkmadım zaten 5sn falan sürdü yani bence sende o ebe yüzünden travma oluştu hiç sıkma kendini hemen bakıyorlar zaten i
Haklısın doğum bu çok büyük çok güzel ve çok kutsal bir şey keşke böyle yöntemlere hiç gerek kalmasa eskideni olduğu gibi ama yapacak bir şey yok mecbur katlanacaz inşallah kolay geçer
Burda sancı olmadan sadece doktor 36.haftada gel muayene edecez dedi ben alttan muayene istemiyorum dedim öyle bir şey yok mecbur bakılacak dedi normal doğum yapacaksan diye de inşallah korktuğum gibi geçmez
Çatı muayenesi korkulacak bisey değil ki kendini sıktığını icin yada korktuğun icin acıyor buyum ihtimalle vede tabikide catina bakacakdogumun seklini o belirliyor
Çok çok afedersiniz de ne kadar sokuyorlar elini içine ![]()
El değil isaret ve orta parmaklarını sokuyor. Ama dediğim gibi kendini sikarsin acir yoksa cok kolay bişey
Evet sadece parmakla ölçmek için parmaklarını götürüyor oraya merak etmeyin eli falan girmiyor yani ![]()
Normal doğum olsaydı o el saat başı içerde olurdu
Kendimi sıkmaktan korkuyorum işte