Çatı muayenesi zorunlu mu

Ya ben çatı muayenesi çok acıyor diyenleri çok anlamıyorum… eleştiriyorum kimse yanlış anlamasın. Benim hissettiğim tek şey kocamdan başkasının bana bakmasınin verdiği igrenme duygusu… ben sadece sertçe bir baskı hissediyordum acı yoktu

1 Beğeni

Biz alıştık diyorsun :see_no_evil::crazy_face::sweat_smile:

E yani gelen parmak atiyo giden parmak atiyo​:rofl: ama her o koltuğa cikisimizda ister istemez insan geriliyo keşke o koltuğu degistirseler

Bi kere oldum muayene eden ebe çok kötüydü canımı çok yaktı bağırıp çağırıyordu öyle yap böyle yap diye çok kötü geçti ondan sonra istemiyorum artık korkuyorum

Keşke yok olsa o koltuk

1 Beğeni

O iğrenme çekinme duygusu zaten ağır basıyordu ama acısı da az değildi bana göre

Ahhh keşkeee

Şöyle de düşünebilirsiniz ağdacıya gittiniz ve kılınızı alırken ki acıdan daha az acıyor aslında size işte asabisi denk gelmiş hasta hakkın var sana bağıramaz sana hor davranamaz şikayette bulun o ebeyi hemşireyi her kimse kesinlikle hakkını ara

Onu şikayet etmeyi düşündüm ama kayınpederimin cenaze dönemine denk geldiği için uğraşmak istemedim yoksa haketmişti

Yok yok korkma o ebe sana öyle denk gelmis cogusu evet kötü davraniyo o cataldayken neden bende bilmem ama sen o an kişiye odaklanma başka şeyler düşün

Haklısınız peki diyelim ki doğum da açılman olmuş çoktan muayene ettiklerinde de yine de acı oluyor mu

Bu da moda oldu. Kasılma olmadan doğum başlamadan parmaklamak doktorların hoşuna gidiyor sanırım. Bilinçli doktorlar sancılar başlayınca çatı muayenesi yapıyor. Bana da devletteki doktor gel dedi ama gitmedim umrumda da değil açıkçası

1 Beğeni

Rabbim vicdan sahibi iyi insanlara denk getirsin hepimizi işte bir doktorun muayenesi böyle tramva yaratabiliyor ama herkes bir değil açık açık korktuğunu yaşadığın olayi anlat gittiğin doktora ama benimde 40.haftaya kadar alttan muayane olmadım sancım yoktu günüm geçti baktılar alttan acilmamda yoktu direk sezaryane aldılar

1 Beğeni

Kız zaten doğumda orayı hissetmiyosun ki sancın olduğu için tek dert keşke alttan muayene olsa​:pensive:

1 Beğeni

Yani açılman da olsa olmasada hiçbir türlü acı hissetmiyosun emin ol illaki hafif oluyo ama senin düşündüğün gibi değil

Aynen öyle ortada bişey yokken parmaklıyorlar dediğin gibi beni de çağırdılar muayene edecez gel diye ama ben gitmedim sancım olmadan vs İstemiyorum

Beni muayene ettiğinde çok ağrımıştı qma bilmiyorum

Doğumdan önce de sırf açılma var mı yokmmu diye bakıyorlar ya ben onu istemiyorum

Benimde Perşembe günü kontrol vardı bende ya yaparsa diye korktum ama yapmadı bende sormadim en geç 5 Eylül’de gelir dedi ve 2 Eylül son kontrol kızım hazırlıklı gel dedi şehir hastanesine gidiyorum burda

1 Beğeni

Hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah bebeklerimiz… Normal doğummu olacak inşallah