Çarpıntı ve terleme

Kızlar ben dün geceden beri uyuyamadım nedeni ise çarpıntıdan tüm vücudumda o nabız atışını hissediyorum resmen gece saat 4 gibi ölçtüm 110 çıkmıştı. İşe geldim yine işte hava serin olmasına rağmen terliyorum çarpıntım oluyor. Karnımda kızımda ilk defa bu kadar hareketli bütün gece hareket etti. Bu hamilelikte normal midir

2 Beğeni

110 olunca ben seviniyorum​:sweat_smile: 140 kadar gidiyor bende

3 Beğeni

Ay evet ya İnternetten de baktım çok fazla artan var nasıl dayanıyorsunuz ben delirmek üzereyim

2 Beğeni

Dayanamıyorum ki kulaklarım tutuluyor,gözlerim karalıyor,nefesim kesiliyor.İlaç kullanıyorum anında.Aslında kalbimde hiçbir sorun yok.Daha geçen hafta doğum için kontrol yapıldığında bile kalbimide kontrol etdiler.Sadece çarpıntım var :face_with_diagonal_mouth:

2 Beğeni

Hamilelikte %20-%30 artıyormuş nabız. Allah yardımcınız olsun 140 ciddi bir değer bence. Dün gece uyuyamadım duramıyorum bütün vücudum kalp gibi atıyor terlemekten bunaldım ilk defa bu şekilde oldum

2 Beğeni

Benim de 100 olurdu. Nabzın arttığını görürseniz nefesinizi tutun düzeliyor.

3 Beğeni

Benim de öyle oluyordu hep. Kalp atışımı ağzımda hissediyordum resmen. Gebelikten canım

3 Beğeni

Teşekkür ederim valla sanırım artık akşam yorgunluktan bayılıp uyurum diye dua ediyorum

3 Beğeni

Merhaba ay evet bendede oyle ama 110 olunca baya seviniyorum ben bende daha fazla oluyor vee sankii biri beni ittiriyorr o kadar butun vucudum kalp gibi atiyor ama bunlarin hepsi nomrall :pleading_face:

2 Beğeni

Daha 20.haftadayim ve sürekli yattigim.icin mi progestanin yan etkileri mi yoksa gebwlikten mi bilmiyorum aşırı terliyorum ,çarpıntı ve bazen nefes daralması oluyor, geceleri uykudan kalkıp cami iyice açıyorum Şu an ben de tam nasıl rahat uyuyacam diye düşünüyordum :grimacing:

2 Beğeni

Bunlar hep hormonlardan

2 Beğeni

Allah yardımcımiz olsun yatarken etkileri daha da artiyor

E hipertansiyon mu olustu sende dee

Ay dun gece 3 te bende catpinti yasadim 3 kez hemde. Ayni zamanda belimden ayak parmak uclarima kadar karincalasma hissettim somra sitmaya grdim falan zor bi geceydi dünn

2 Beğeni

Hamileliğin zor süreçlerinden biri ya 2. Trimesterda her şey geçti bende çok şükür

Merhaba ben 14+2 günlük hamileyim ve devamlı kalp çarpıntım oluyor doktorum kardiyolojye gitmemi önerdi 2 gün önce ama henüz gidemedim bu durumu daha önce yaşayan varmı

1 Beğeni
  1. Haftamdayim ayni durum ben de 3. Trimesterden itibaren başladı. Ciddi bi sekilde yükseldi nabzim ama midem vs baski yapiyor bir de Sizin hafta bir de erkenmis bi görünün muhakkak demir eksikligi olabilir , artan kan basinciyla alakali olabilir Bol su için ve mumkunse kafeinli icecekelrden uzak durun benim.o sekilde birazda olsa dustu nabzim.yoksa hep 140 130 civariydi
1 Beğeni

@Gulsen95 merhaba hoşgeldiniz Tansiyon ve nabzınızı düzenli olarak ölçtünüz mü

14.haftamdayım b3nde de çarpıntı oluyor arada ama hamilelikten öncede çok oluyordu onun için dokoruma sormadım ama bu gittiğimde sorucam bebeğe zarar verir mi diye.

1 Beğeni

Bebege sanmiyorum ama sizi yorabilir bu durum muhakkak gidin sizi cok iyii anlıyorum ayni dertten ben de muzdaripim Allahtan tansiyonum düşük @Glsh887

1 Beğeni