Çarpıntı için ben çok gitmiştim doktora ama ona bir çözüm bulunamamıştı en son ameliyat olursun çok rahatsız ediyorsa dedi bende onu kabul etmemiştim
Stres filan yapmamaya çalış stres yapınca daha çok oluyor çünkü
Hep normal çıkıyor her seferinde
Aslnda kafeyin hiç tüketmem genelde en çok tercih ettiğim içecekte sudur ama anlamadım neden böyle oluyor kan sonuçlarına göre doktor anemi dedi ama bi kardiyolojiye görün dedi tabi
Bencede sor ciddi bi şey olmaz inşallah
Hanımlar iyi geceler herkese 5 hafta 4 günlük hamileyim birden bire çarpıntı oluştu tansiyonunu ölçtüm nabzın 110 çıktı çarpıntı var hala ama rahatsız etmiyo sizce bı acile gitmelimiyim ?
Uzanıp ayaklarınızın altına yastık alın. Bir süre dinlenin geçmezse gidersiniz. Benim de başlarda çarpımtım çok olmuştu. Holter falan takıldı hatta. Bir sorun çıkmadı. İhmal etmeyin siz yine de. Çok geçmiş olsun ![]()
Bir anda olabiliyor bu haftalarda. Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın ![]()
Benim son aylarda çok oluyordu. İsterseniz kardiyoloji uzmanı ile görüşülebilir. Nefesinizi tutun nabzınız düşecektir
Tatlı yemiştim ondan oldu sanırım yatıp uyuduktan sonra biseyim kalmadı ![]()
Aman şekere dikkat![]()
Arkadaşlar 12+3 haftalık hamileyim. Sabahları kalp çarpıntısı çok oluyor uyutmuyor. Sizde de oluyor muydu?
7+4 haftadan bildiriyorum en başından beri var. Hatta şuanda bile:)
normal o zaman ![]()
Annede kan hacmi artdığı için oluyor
Ben ilk aylarda yaşamadım orta aylarda yaşadım hatta sona yakın da yaşadım oda kalbin fazla kan pompaladığı içinmiş
Kalp daha fazla kan pompaladığı için oluyor ama bence yine de doktorunuza söyleyin ![]()
Tansiyon ve nabız takibi de yaparak içinizi daha çok rahat ettirmelisiniz. Bazen kalbimin pompalarkenki sesini duyardım. Hamilelikte kalp çok yoruluyor daha çok çabalıyor
tamamdır teşekkür ediyorum ![]()
![]()
Rica ederim ![]()