Bende bardak bardak kola icmek istiyorum nasil istiyo canim şöyle köpük köpük
Şahsen canım ne çektiyse zararlı bile olsa az yemeği tercih ettim. Eşim bazen kızıyor ama insanım sonuçta diyorum. Kendimi hiç bir şeyde mahrum etmemeye çalıştım. Tabi umarım yanlış yapmadım.
Ama ne yapıyım dayanamıyorum öteki türlü daha çok stres yapıp bebeği etkilerim diye düşünüyorum.
Mesela vejetaryen bir insanım bana çok zorladılar et vs yiyim diye. Ki denedim de bebeğin hatrına ama baktım olmuyor bıraktım insan tiksindiği şeyi nasıl yiyebilir ki onun yerine meyve. Sebze ve kuruyemiş fazla tükettim.
Rabbime tevekkül Allah büyük
Çok incesin teşekkürler
Ben yedim de dogurdumda Şükür
Ay benim saatim saatime uymuyor ki ama şuan canım deli gibi kfc kova şöyle baharatlı ve yanınada ranch sos ımmm
@Aişe Canınız istediği herşeyden bir ısırıkta olsa alın mutlaka.Herşeyin fazlası zarardır
Ben hamileyken kfc pizza canım çekince gidip yiyorduk hamileyken 3 defa yemişimdir.
Kfc Acılı tavuk da yiyordum zarar kısmını düşünmüyordum ki
Ben dayanamayıp içmiştim ilk yudumdan sonra feci halde midem yandı o gün soğudum hala da içemiyorum. Belki sizde de aynısı olur
Afiyet olsun yediniz mi
Bir iki tane yiyorum ama kesmiyor fazlası da hem tansiyon açısından hem de ödem açısından zararlı
Az kaldı zstwn biraz daha bekliyim kaş yapcaz derken göz çıkarmayalım sonra
En iyisini yapmışsın iyi ki yemişsin bebiş doğduktan sonra sütten çocuğa geçer diye daha çok dikkat edildiğini düşünüyorum
Bebişim dogduktan sonra da pizzada yedim acılı tavukta @Ayşegüll zarar diye duymadım nedeki düşünmedim yedim gitti
Evet arkadaşım eşim kıyamadı geç saat demeden buldu getirdi
Baharat bebişe gaz yapıyor diye biliyordum. Valla içime su serptin bebişim doğduktan sonra da yiyebilicem
İlk başlarda bebeğimin gazı vardı,gaz yapıyor diye kimse bişey söylememişti bana.
1 kez yedim 4 tane tavuk 4 dilim pizza
Sonra yemedim ama.
Gaz yapiyor diye deyil sadece denk gelmedim valla baharatlı yemekler yiyorum ben,şükür bebişimin gazı yok
4 ayımıza girdik bitdi şükür gazlı içecek bile içiyordum ilk başta icmedim gaz yapiyormus diye.
Ama bi baktim valla icmesem bile gazi var bebegin.
Sora icmeye basladim.
Aksine icince gazi olmadıgini fark etdim
Abartmiyorum.
Tabi siz korunun beni dediklerimi yapmayin
Benim de bi ara canım deli gibi salam istedi kaçamak yapıp bir iki tane yedim annem kızdı o kadardan bir şey olmaz diye
Bende çok severim baharatlı yiyecekler
Maşallah canım Allahım nazarlardan saklasın
Amin sağol arkadaşım
Çiğ işlenmiş gıdaları hamişler için hiç önermiyor Doktorlar
Sebebini hiç bilmiyorum ama
Enfeksiyon riskinden dolayı ama işlenmiş paketli gıda ben onu tavada pişirince tadı kaçacak diye öyle yedim azcık hayali daha güzelmiş zaten