Canım deli gibi .... çekiyor

Yerken ben de seninle yiyeceğim be, eşlik edeceğim sana burdan :muscle::smiley:

2 Beğeni

Ay benim de çok çekti eşimle beraber bir kutuyu bitirdik neredeyse :rofl:

1 Beğeni

Salatalık turşusu oturup yiyesim var tabak tabak

1 Beğeni

Tuz her şeyi tuzlayıp tuzlayıp yiyesim geliyo

3 Beğeni

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: İçli köfte yapalım mı hanımlar

Halka tatlisi ve kabak tatlısı (@Cansu alamamistim dün hasta hasta ciktim gittim pazardan aldim) pazarda bi abi satiyordu hasta bi halde gittim aldim bugunde kabak yapacağım Rabbim kuvvet verirse o bana ben ona bakiyom​:rofl::joy:

2 Beğeni

Çilek migros hemende var bilginiz olsun :blush:

3 Beğeni

Topçuk lahana sarması nasıl bişey ki @Cansu

1 Beğeni

Benimde canım noodle istiyor birde salam :rofl::rofl:

2 Beğeni

İmkanım olsa ben yapar getirirdim ne güzel olur yemesi ben daha önce hiç yapmadım ama bir gün yapacağım. Adana usülü nasıl oluyor

2 Beğeni

Çoktan yemişsindir diyordum cok aksatmışsın afiyetle ye oğlanlardan birine anlat onlar pişirsin hem de öĝrenmiş olur :star_struck: biraz daha yemezsen ben sana göndericem :grin:

2 Beğeni

Bunun baş parmağı büyüklüğunde sarıyorlar

4 Beğeni

Yaa çok teşekkür ederimm. Yemesi mühtiş olurdu hamile olduğumu öğrendiğimden beri canımın en çok çektiği sabahın köründe bile kokusunu aldığım yemek :yum:

Kızartılmış içli köfte bilirmisin buda kızartma değilde haşlama olarak yaparlar

2 Beğeni

Ye gitsin kız ama salamı tavada iki döndür ne olur ne olmaz

2 Beğeni

Cok teşekkür ederim canım düşünmen yeter yaptim cok şükür :hugs:

1 Beğeni

Benim yerime de ye helal hoş olsun inşallah arkadaşım :heart::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

İnşallah gebelik sekeridir kalıcı olmaz da yiyebilirim inşa​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: normalde böyle canım çekmez yasaklı olunca sanki daha bir gözümün önünde geçiyor tatlılar :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Doğumdan sonra şeker de bitiyor

1 Beğeni

İnşallah inşallah :smiling_face_with_tear: bir umut bekliyorum inşallah sadece gebelik sekeridir​:palms_up_together::heart:

1 Beğeni