Canım deli gibi .... çekiyor

Hadi kızlar boşluğu doldurun. İlk ben başlayayım. Canım acaip dondurma çekiyor :ice_cream:

3 Beğeni

Bu soru daha önce soruldu @admin
Aşure için öldüm öldüm dirildim. Sonra kalktım üşenmedim pişirdim.
Şimdi de topçuk lahana sarması istiyor. Yapımı çok zor anneme nasıl derim bilmiyorum

3 Beğeni

@Cansu belirtmene gerek yok. Biz yarışma sonunda gerekli kontrolleri yapacağız. :mag:

Bu durumda kimin önde olduğunu bilemeyiz. Önceden görseydik daha iyi olmaz mıydı?

Benim canım çilek çekiyor​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sana bir çilek gifi gönderecektim son anda vazgeçtim :grinning: enişteye bu saatte zahmet olmasın şimdi :grinning:

:rofl::rofl::rofl::rofl:terslikden hep cilek goruyorum televizyonda falan

Bizim buralarda çilek marketlerde satılmaya başladı. Sizin orada durum nedir​:grinning:

Ben ilk hamile kaldığımda.Kiraz istiyordum ruyalarıma bile giriyordu.mevsimi deyildi satilmiyordu diye .eşim onun turşuya koyulmuşundan aldı…sonra çilek istemişdim tabiki yedim pahalıya almiştık mevsimi olmadıgı için geç bulunan meyveydi…şimdi meyva satanlarda var yani kolaylikla bulmalı oluyor.:upside_down_face:

3 Beğeni

Benim canım da karpuz istemişti. Büyük marketlerde gördük ama içi pembeydi. Bi tadı yoktur hormonludur bebeğe zararı olmasın dedim. Geçen gün pazarda gördüm. Artık kırmızı olmuş.
Ben hamile kalmadan önce buzluğuma çilek koymuştum. Burda olsaydın seninle hemen paylaşırdım.

Teşekkür ederim canim :smiling_face_with_three_hearts:
Evet bende karpuz istemişdim ,mevsimi olmadıgı için bende alamamışdım.
Bebeyinin cinsiyeti nə acaba?öyrənə bildinmi

1 Beğeni

Erkek olacakmış. Sizin cinsiyetiniz ne zaman belli olucak

1 Beğeni

Ben 16 haftalikken ogrendim erkek dedi banada​:pray:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin. Maşallah

1 Beğeni

Amin .teşekkür ederim.Seninle birlikte​:heart:

1 Beğeni

Çikolatalı pasta, browni, sütlü baklava :pensive:

5 Beğeni

Kıyamam sana yaa :pensive:

2 Beğeni

Köri soslu tavuk :drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

2 Beğeni

Uykularima rüyalarıma giriyor artık :pensive:kızım doğsun hayırlısı ile 1 günlüğüne yiyeceğim sevdiğim tatlıları

4 Beğeni

Yaaa kiyamam sana Filizcigimmm az kaldi sabret

3 Beğeni