Çam ve sakura hastanesinde doğum yapan var mı? Nasıl doktorlar ebeler vs birde yanınızda eşinizin kalmasına izin veriyorlar mı doğum sonrası
İsmini duyunca tüylerim diken diken oluyo bu hastanenin
Çevremden iki kişi doğum yaptı orda berbattı, tabi doktorda şans işi bence
Benim evim çok yakın orda bi ara yaomayı düşündüm ama vazgeçtim. Bir doktorun olmuyor doğuma kimin gidereceği belli değil ve stajerler oluyormuş genelde. Birde eşler kalması bırakın günde 2 defa oda yarım saat yanınızda kalabiliyormuş
Hadi ya o kadar mı . Bide iyi diyolar
Devlette öyle bir sans yok zaten hangi doktorun gelecegi belli olmaz , Allah hayırlı doktorlar la karsilastirsin
neyden sikayetleri vardi
Sezeryen oldu, hastanede enfeksiyon kaptı dikişlerinden iltihap akmaya başladı, iğileşmesi baya uzun sürdü.
Küvezdeki bebek olaylarını bi araştırın derim..
Benimde bi arkadaşımın akrabası normal doğum yaptı hiç memnun kalmadı bebeği 2 saat temzilemeden giydirmeden bekletmişler.yakınlarınıda almamışlar yanına
Ayyy hadi ya , nerde doğum yapılan hiç bilmiyorum
Çapada yapmıştım kızımın doğumunu ama bir türlü boş yok randevu alamadım , doğumda acil gittiğimde alırlar mı acaba
Bende oraya gidiyorum şuanda 27 haftalığım gebe okuluna başlicam doktorlar genel olarak iyi ayrıca normal doğum yapıldıktan sonra eşinizi yanınıza alıyorlar bir süre vakit geçirebiliyorsunuz doğumhanede sancını çekiyorsun 6 saat kanama takibi açısından sizi bekletiyorlar daha sonra normal odaya alıyor evet günde 2 tame ziyaretçi hakkı var ben bunları poliklinikteki ebeye sormuştum o bana anlattı bütün Perinatoloji testlerimizde yaptırdım şeker yüklemeside bir sıkıntı olmadı çok şükür .
Zaten bence ziyaretçi kısmı aşırı mantıklı anne bebek uyum açısından ziyareti kısıtlaması mantıklı olan bişey dışardan gelen kişiler her ne kadar ailemizde olsa kimde ne var bilemiyoruz ben uzun süre kadın doğum hemşireliği yaptım inanın gördüklerimden sonra bende daha çok mantıklı bakmaya başladım
2024 de Ben orda dogum yaptim es almiyolar rezil bi yer dikislerimi duzgun atmadilar enfeksiyon kaptim geri yara kazanip dikis atildi dogumdan daha beterdi ikinci cocuguma hamileyim kanuniye gidiyorum smdi memnunum orda yapcam oraya gitme derim kanuniye git
Hicde oyle kanama kontrolu ypmiyolar yapmiyolar esini dogum olmazsa 10 dk aliyolar dogumdan snra yattigin yerde normal dogum yapiyosn suni sanci cekipde hic kimse memnun dgl bnde dahil orda yptm cnku geri dikislerim hep acildi enfeksiyon kapmisti 5 gn yttim bnmle yatanlarn hepsi diksileri acilmis enfeksiyon kapmislardi rezil bi yer
Çok geçmiş olsun sizede baya zor zamanlar geçirmiş siniz. Uzman doktorlardan çok stajerler oluyormuş öyle dıymuştum bndr
Valla bana söyleydikleti bu şekildeydi özel hastanelerde gerçekten inanılmaz pahalılar doğum 60 bin lira ise üstüne ekstra bir sürü şey çıkartıyorlar bilemiyorum nereye gidicem başla
Allah yardımcımız olsun napıcaz böyle bilmiyorum 3 ay kaldı doğuma hastane bulamadım doğum için
Bn hem özele hem çam Sakura ya gidiyorum kontrollere. Ebelelede görüştüm ama hastane ile pek bilgi sahibi olduklarını düşünmüyorum. Kendilerine sordum sezeryan dik işlerini. Bana eski usül dikdiklerini söyledi ama orada sezeryan olan arkadaşım var oda yapıştırma yapıldığını söylüyor. Bnde bu ikilemleri duyunca çam Sakura dan vazgeçtim.
Evet özel hastaneler pahalı bnde baya araştırdım hastane bulana kadar. Esenler medipolde karar verdim. Hem doktorum çok iyi hemde fiyat olarak diğer hastanelere göre fiyatı daha makul geldi