Kanuniye git ordaki kadinlar bile cam sakuradan dert yaniyolardi eltim kuzenim orda dogum yaptilar cok menunlar kontorle gidiyorm oraya doktorlar cok ilgili bastan savma degiller kanuniden mennunm kanuni sultan suleyman hastanesi kucukcekmedeli
Aman sakin sana diyorum ya orda yatanlrin hepsi sezeryan normal dogum normal ameliyat olmuslar bile wardi dikisleri acilmis enfeksiyon kapmislar di bn 5 gn yattim enfeksiyon dusene kdr orda 10 gun yatanlar bile wardi kadininki sezeryanmis acilmis doktor tutdu hepsini cekti iplerin dedi temizlikciler desen ellerinde telfn temizlikten haberleri yok
Bn çoktan vazgeçtim çam Sakura da yapmayı. Bende hiç iyi yorum duymadım. İlk iki doğumumu özelde yapmıştım bunıda özelde yapacağım devlet hastanesi korkutuyor doğum olarak beni
Ben ek olarak Başakşehir devlette gidiyorum oradaki doktorlar da çok iyi ayrıca bebeğin boyu kilosu gelişimi ile ilgili çok güzel açıklama yapıyor seninle özel hastaneye gitmiş gibi ilgileniyor ama burada doğum olmuyor sanırım
Nerde oturuyosun esenler medipol yurume mesafesinde bana bagcilar dayim bnde
Size baya yakınmış. Başakşehirdeyim ben. Banada çam Sakura yürüme mesafesinde
Biraz dürüst olucam ben değilde en yakın arkadaşım orda doğum yaptı kocasını almadılar eltisinden başka kimsesi olmamasına rağmen kinli bir tavırla aldılar o kadar asık suratlılar ve kibirliler ki ben ve gorumcem gidicektik arkadaşımın eltisi aradı beni bile bir haller bir tavirla aldılar siz gelmeyin dedi gidemedik arkadaşım sancı ve kanamayla gitmisti hastaneye 2 kere kadına diyorlar ki şırıl şırıl suyun akmadan gelme bidaha dediler bana anlatınca şok oldum sonra ertesi gün akşamüstü vakitlerde suyu gelince aldılar çokta ilgilenmediler nstye bağlayıp 3-4 saatte bir bakıyorlarmis ben duyunca eşime çöpte doğururum daha iyi dedim oda özelde dogurttu beni en son ![]()
![]()