Merhaba Kızlar Doğumuma az kaldı ve doğum sonrası yemek yapmakla uğraşmak istemiyorum. Buzdolabına neler atabilirim?
Merhabalar Emzirme döneminde sıvı alımı için komposto vs yapıp kavanozlasan olur bence. Ön hazırlık olarak buzluğa doğranmış patlıcan, biber vs koysan iyi olur valla ben şimdi bile yapıyorum. Yeşillikleri yıkayıp kurutup kaldırabilirsin. Soğan sarımsak yemeğe koymalık robottan çekip poşetleyip onu da buzluğa atıyorum ben. Buzdolabına sebze yemekleri pişirip koysan olur sanırım. Ispanak tavuk onlar tekrar ısıtılmalık değil malum onları boş ver
Refika’nın videolarına bak onun var böyle önerileri
Sağlıcakla al bebişi kucağına
Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin Komposto çok iyi fikir
Acil yapmam lazım. Patlıcan vs. Buzlukta var. İçliköfte, mantı, topalak yapıp atmıştım. Lahmacun da yapıp atarım İNŞALLAH.
Refikaya bir bakayım. Önerilerin için çok teşekkür ederim canım
Canım bozulmayan kavanoz kurabiyeleri var tatlı tuzlu 1 ay tazeliğini koruyor, sarma sarabilirsin, dolma biberi koyabilirsin, hoşaf hazırlayıp kavanozlara koyabilirsin, ben sigara böreği yapıp buzluğa atıyorum ihtiyaç kadarını çıkarıp pişiriyorum
Sarma dolma denedin mi canım? Pirinçler dolaptan çıkardıktan sonra kırılmıyor mu
Yaptıklarını da afiyetle ye inşallah Kendini yormadan yapabildiğini yap işte kolaylık olsun
Ben genelde küçük tencereye yapıp buzluğa öyle koyuyorum tabi sarma olunca içindeki pirincin pek kırıldığında takılmıyor kimse
Çok teşekkür canım. Her gün azar azar yapıyorum
Deneyeyim İNŞALLAH canım. Doğumdan sonra hiç uğraşmak istemiyorum.
Ay çok güzel bir fikir bende yapıcam malum sezeryandan sonra yemek işi zor oluyor en azından böyle kolay olur eşim bile yapar yemek
Hepinizin fikirleri çok güzel olabiğince yazın alıp alıp yapıp atıcam buzluğa kendi adıma hepinize teşekkür ederim
Evet ya buzdolabına ne atıyorsanız yazın da bize de fikir olsun
Kışa doğru doğum yapıcaksınız sanırım yazdan ben meyve püresi hazırlayıp kavanozlara koyuyorum sonra sulandırıp meyve suyu olarak kullanıyorum, mesela şeftali kayısı mürdüm eriği çok iyi oluyor, vişneyi de çekirdeklerini çıkarıp öyle buzluğa koyuyorum hem meyve suyu için hem de kek pastaya koymak için pratik oluyor
4 kasımda sezeryan doğum yapıcam fikir ve öneriniz için teşekkür ederim en azından banada kolay olur 4 yaşında kızım var rahat ederim böyle yaparsam
Sarma da sar bn de sardım dolaba attım börek fln kurabıye yapıcam bide kızlar patates soyarak buzluğa kaldrdnz mı bn yptım karardı neden
Yaparım İNŞALLAH
Azıcık haşlayıp sonra üstündeki suyu havlu peçeteyle vs çektirip buzluğa koyarsanız sorun olmaz. YouTubede var bununla ilgili videolar haşlayıp, kızartıp sonra koyan da var. Bakıp işinize hangisi gelirse onu yapın
Ama bende kızartma dilimi gibi kestim suyunu suzdum dolaba attım siyah firınladım daha da siyah oldu nerde hata yaptm acaba bende netten bktm ama
Imm bilemedim