Hoşaf nasıl kavanoza koyuyosun cnm mesela bnim üzüm var ama nasil kavanozda muhafaza edicem tarif verirmisin şef
Yeşillikler dediğin marul maydanoz vs onları mı onlarsa nasıl dondurucuya atıyosun ,tarifi verirmisin bide domatesi böyle
atsam bişy olurmu yada dogrimmi ayy bn ne yapcam bilgi verin
Kızartma nasıl yapıyon sonra tadı gitmiyomu
Canım kuru üzümün üstüne su ve isteğe bağlı şeker ekle, Bi kaç karanfil ve biraz tarçınla lezzetlendirebilirsin, kaynayınca cam kavanozlara koy ters koy tezgahın üstüne ki kapak yapışsın! Kuru kayısı hoşafı da doğra küçük küçük su şeker ekle kaynayınca yine kavanozlara koy bişey olmaz
Yüzük çorbası yaparken direkt buzlu pişiriyorum. Mantı yaparken erimesini bekliyorum canım
Yok kız heheh he buzdolabına diye dedim yıkayıp koymayı tabi kurutmak şart. Ama maydanozu koyan duymuştum kendim denemedim. Domatesi bende robottan çekip öyle buzluğa koymuştum ama pişman oldum çıkarana kadar ellerim donuyor belki doğrayıp atarsan rahat olur.
Doğrayıp buzdolabına atmıştım. Ama tadı çok kötü olmuştu. Hepsini çöpe attım. Yaz geldi aslında. Domates yeşillik her yerde bulunur aslında. Hem taze tüketiriz
Yada balkon varsa orada yetiştirmek çok daha güzel olur
Balkonumda çok denedim ama çıkmadı. Hevesim kalmadı
Sen bensiin
Yok mu hemi bi karar ver
Bn ektim fasulye fln çıktı ama içerisi sivri sinek doldu
Ona da çözüm vardır da uğraştırıcı işte ney yok mu anlamadım ben n
Önce ;yok kız diyon sonra da hehe diyon bn de diyom ki evet mi hayırmı bi karar ver
Kız buzdolabına işte :d buzluğa değil konuşma şeklimde yazdığımdan karışıyor kusura bakma