Umarım faydası olur ![]()
Çok teşekkür ederim gerçekten zahmet verdim size öyle açıklayıcı olmuş ki anlatamam çok sağolun. ![]()
sadece ucundaki aparatı yıkadım dediniz süngeri ne yapıyorsunuz peki her seferinde atıyor muyuz hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden. Bir de civil markası olan kujjunun aspiratör yedek ucu otri bebe ile uyumlu yazmış biri yorumlarda fiyatı otri bebeye göre baya uygun bilginiz olsun ![]()
Süngeri de yıkıyorum yıkama şeklinin de videosunu çekeyim mi ben çok sevdim bu işi
@İlknur
Yaaa çok güzel olmuş, emeğine sağlık
Günay bıdığımı öp yerime ![]()
![]()
Teşekkür ederim eşime izlettim o da çok beğendi
kendime bakıp konuşunca heyecanlandım ![]()
Heyecanın kameraya yansıdı, çok tatlıydın
Günay’ı ısırasım geldi. Sen konuşurken ‘Agu’ demesi bitirdi beni ![]()
Teşekkür ederim beni çok mutlu ettin ![]()
Günay ne kadar tatlışşş Allah’ım yanaklarını ısırasım geldi @Cansu sende çok güzel anlatmışsın bence çok yararlı olmuş
Sanki yıllardır video çekiyormuşsunuz gibi olmuş gerçekten çok beğendim ben, hiç hayır demem yıkama videosuna da size zahmet olmuyorsa ![]()
![]()
![]()
Sayenizde cesaret edip yapabildim çok teşekkür ederim
@Cansu
Teşekkür ederim ablası ![]()
![]()
Hiç zahmet olmaz yarın sabah çeker eklerim
cesaret etmene çok sevindim. Temizledikten sonra az bir şey hırıltı kalırsa korkma onu tolere ediyor. Ben çok korkmuştum. Yani temizledikten sonra az bi hırıltı vardı eşime hastaneye götürelim bir de onlar temizlesin oğlun hırıltılı nefes alırken sen nasıl nefes alıyorsun demişliğim bile var. Üstesinden geldik. Kendine inancını güvenini hiç kaybetme biz güçlü anneleriz ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
videoyu beğenmenize de çok sevindim ![]()
@Cansu youtube da çok video izledim ama sizin kadar açıklayıcı olmamıştı hiç biri, eşim aşırı korkar böyle şeylerden sizin videodan sonra benim rahatlığımı görünce o da rahatladı yoksa her gün sağlık ocağına gidip yaptıralım diyordu
o dertten kurtuldum en azından. Bu kadar önemseyip video çekmeniz çok ince bir davranış aurıca teşekkür ederim bunun için de ![]()
![]()
![]()
Çok çok teşekkür ederim gerçekten zamanınızı harcayıp video çektiğiniz için, çok yararlı oldu benim içinn 🩷![]()
İyi anlatım olmuş.
İnternetde görmüştüm bu şekilde.
Ama sırtına çok sert vurmuyormusunuz?
Baksanıza
Günayın yanakları silkeleniyor.![]()
Yumuşak vursa burnundaki sümükler nasıl çıkacak ? Elini bombeli yaptığı için bebeğin canını yakmaz
Eşimde öyle söylüyor hep.
Bombeli yaparsak acımaz diye.
Teşekkür ederim ![]()
Rica ederim
bebişler rahat olsun yeter ki ![]()
Mehraba kizlar . Burun aspiratörü hangisi daha iyi, sizler ha gisi kullaniyorsunuz, otribebeyi cok oneriyolar, 9 aylik bebeyim grip burnu tikali geceler hiç uyuyamiyo yemekde zor yiyo, ben başta goruyordum ama gerek duymadım ama şimdi gerçek cok lazım ış anlaıdm zaten ikinci bebeyimede lazım olacak ve bebekeçr kaç aylik olana kadar kullanılıyor