Burun Aspiratörü

Sevgili anneler, bebeğimiz aylarca anne karnında suyun içinde olduğu için burnunu sürekli açmak gerekiyormuş.

Burun aspiratörü olarak da sürekli Otribebe görüyorum. Otribebede kendimiz çekiyormuşuz. Bir de süpürgeye takılan Baby Vac varmış, arkadaşım da onu kullanıyormuş ve çok da memnunmuş.

Bunlar dışında bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz burun aspiratörleri var mı?

Siz burun aspiratörü aldınız mı? Alırken nelere dikkat ettiniz? Hangi marka, hangi ürünleri tercih ettiniz?

1 Beğeni

Ben de Otribebe almıştım ve çok kullanışlı olmuştu. Yine Otribebe alacağım :blush:

1 Beğeni

Baby vac’ı duydun mu peki hiç? Ben de bunun sponsorlu reklamlarını görüyordum ama sağlık açısından güvenilir olup olmadığını bilemediğimden Otribebeye yönelmiştim. Taa kii arkadaşım baby vac kullandım, doktorumuz tavsiye etmişti diyene kadar :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aaa, duymadım. Dur ben de araştırayım bir bakayım :grin:

1 Beğeni

Hahahah araştır bakalım :joy:

1 Beğeni

Ben orti bebe aldım ama sanırım bir hafta içinde deneyimimi paylaşabilirim :laughing:

2 Beğeni

Bekliyoruz :joy::joy:

Hahahaha tecrübeni bekliyoruz :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

@NURAN @duygugillerdenbiri
Bugün ilk sümüğümüzü çıkardık. Bana çok zahmetli geliyordu. 3 günlükken denemiştim bir şey çıkmadı. Bugün hırıltı duyunca denedim sümuk çektim. Benim için çok endişe vericiydi. Üstesinden geldim. Eşim hala aspire etmeyi sevmiyor. Ben de gaz çıkartmasını sevmiyorum. Boyle paslaşıyoruz.

Üründen memnun kaldım mı?
Bu uçlar tek kullanımlıkmış o canımı sıktı. Ha bire uç alıcaz
Ürünü ilk kullanırken hangi elinle neyine neresini tutacağımı şaşırdim.
Bugün biraz daha kolay oldu
Daha pratik bir aspiratör öneriniz varsa önerilere açığım.

Ortibebe satin alirken satıcı bu marka için uç bulmak eczanede kolay demisti. Ben bu sebeple ortibebeyi tercih ettim.

2 Beğeni

Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Baby vac’a bir bakabilirsin, araştırabilirsin içine sinerse daha pratik olacağı kesin. Ben biraz tedirginim elektrik süpürgesi olayı olduğu için ama arkadaşımın çocuk doktoru bunu önermiş, bebişinde bunu kullanmışlar. Hatta diğerleri açmıyordu, en iyi bu geldi diye anlattı bana. O yüzden şu an onu araştırıyorum ama önce doktorla mı konuşmak daha mantıklı olur diye alma konusunda tereddütte kalıyorum.

2 Beğeni

Ben su modeli kullandim herzaman butun cocuklarim pompa seklinde

bir damla anne sutu de damlat

2 Beğeni

Başlık problemi var evet Otribebe’de ama ben en kolay onu kullandım yaa. @Hava arkadaşımızın önerdiği kolay duruyor bak, pompalı falan ya. Bir de onu araştırayım bakayım. Baby vac’a da baktım ama süpürge olayı üşendirir beni :joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Robot süpürgeler keşke bu işe de bir el atsa​:joy:

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri Hiç deme :rofl::rofl: Hatta direkt yardımcı robotlar yapsalar falan :rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy:

Japonya ya gitmemiz lazim onun icin

Hahahah

1 Beğeni

Ben eşime bunu söylemiştim daha önce, böyle bir robot çıksa ev işlerini yapan falan parası neyse verir alırım :joy: kredi de çekerim gerekirse​:joy: xiaomi ev robotu hahahaha​:joy:

1 Beğeni

Ahahahah valla çok güzel olurdu :joy::rofl::rofl::joy:

Kızlar sizler hangi marka aspiratör aldınız?

Eylül’ü aspire ettin mi :blush: nasıl geçti