Bu pazartesi işte sevk süresi 3 gün yarın işlerimiz var gidemeyiz hafta sonu arada olmasa iyiydi hayırlısı bakalım ya kız ya erkek sağlıkla kolaylıkla alırız inşallah kucağımıza hareketleri hissetmiyorum yazmışsın bir yerde sırt üstü yatıncada mı hissetmiyorsun gerçi senin ilkti normal ilkte ayırt edemiyorsun karınmı gurulduyor bebek mi hareket ediyor hafif hafif hissediliyor özellikle sırt üstü karın gerginken en çok hangi tarafta olduğunu düşünüyorsun
Ya da ultrasonu senin ne tarafında gezdiriyor üst sağ alt sol ?
Doktor göbek deliğinin alt tarafta sağ tarafa dokru bakıyor biraz daha 1-2 defa orda hareketlilik hissettim geçen gün de daha aşağıya doğru tekme gibi birşey hissettim ama bebek oraya vuramayacak kadar küçük diyorum acaba olabilir mi diyorum doktora sorucam onu
Kesin tekme atmıştır daha önce öyle birşey hissetmediysen bebişten bil sağ taraf olunca erkek diyorlar hurafe biliyorum ama eğlenceli
benim hep alt solda ultrasonuda takip ettim hissettiğim yerde tutuyordu orada mı dedim evet dedi sertleşiyor hafif bebeğin olduğu yer. Kiloda etkiler tabi…70 oldum ben 4 ayda 4 kilo iyi mi¿
Valla kilo konusu çok karışık bende herkes kilo almış ben verdim 4 kilo iyi ama daha fazla alanları duydum ben 79 la hamile kaldım 72 ye kadar düştüm şuan 73 üm fazla kiloyla hamile kaldığım için de geç hissederim diye düşünüyordum ama bence de bebekti o
Bakalım 23 ünde kontrolde ne çıkacak kız mı erkek mi
Ben gittiğimde pek ilgilenmemisti memik karakucuk var o baya ilgileniyo detaylı anlatiyo ona gidiyorum ben