Hamilelik kızlar bursa da şehir hastanesi giden varmı ozlem çaylan canıtez nasıl bırı
Ben hiç gitmedim bilgim yok maalesef canım
Ben şehir hastanesine gidiyorum fakat bu doktora hiç gitmedim fikrim yok malesef
Hangisi gidiyorsun cnm
Ali bahadırlıya gidiyorum ben
Sıra zor ya
Sabah 10 da bak ben 1 haftadır Ali beye randevu bulamiyordum ama her gün 10 da bakıyorum farklı bir doktora almıştım ki bu gün ali beye randevu açıldı aldım hemen
Bende ona randevu aldım haftaya randevum bende hiç bilmiyorum nasıl bir dr
Bende özlem doktor buldum
Memnun kalırsan bir doktora sabitle kendini zaten ayda bir olacak ya randevular 16 gün sonrasına bakarsın sabahtan randevu
Aynen böyle cannım bakalım herkes şehir hastanesi cok metedı
Güzel temiz hastane yani bı devlet hastanesi ne kadar güzel olabilirse işte tertipli temiz düzenli o güzel randevu muhabbeti falan pek de güzel değil ama iş görür hastane diğer devlet hastanelerine bin basar ben 1 kere yüksek ihtisasa gitmem gerekti doktorun odasında ultrason bile Yok çok şaşırmıştım
Aynı durumda bende şaşırdım hem doktor yok asistanı bakıyor asagı ınıosun ultarsonla senle ılgenen yok
Gerçekten dehşet birşey yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kadın doğum da odada ultrason olmaması aşırı saçma mesela bizim Samsundaki hastane de eski ama her odada ultrason var şehir Hastanesi’nde de öyle yüksek ihtisasa gittigime gidecegime pişman oldum valla
Sehır hastanesi doktor bakıyor değil mı ultarson var mı
Her odada ultrason var her gittiğimde bakıyorlar
Sadece sonuç göstermeye gittiğimde bakmıyorlar
Ikılı test yaptırcam bnde
Kaçıncı haftadasın randevu verdiler mi ikili test için o tür ultrasonlari farklı yerde çekiyorlar büyük ihtimalle