Normalde özele gidiyorum özel dedi ki bana 3 hafta sonra gel dedi o güne tekabül ediyor O yüzden onu Devleti yapmayı düşünüyorum biraz pahalı geldi de onun için randevum olması lazım Ben doğumdan randevu aldım
Şuan 10 haftalık
Bende ayrıntılı ultrason için düşünüyorum Bursa şehir Hastanesi’ne randevu ayarlamaya çalışacağım bu ayın sonuna Normalde İnegöl’de gidiyorum doktora bizim hastanede ayrıntılı yapmıyorlar sevk ediyor bursaya
Eşimde bende görmek istiyorum özelde yaptıralım diyor bakalım nasıl olcak
Özelde yaptıralım diyorsa araştırıp ayarlayabilirsin ama devlette yaptiracaksan erken randevu alman lazım hemen randevu vermiyorlar
Umarım randevu verirler 1-2 ay sonrasina boşluk oluyor genelde o yüzden erken randevu verdiriyor genelde doktorlar
Ikılı test nasl oluyor cnm
Bende gitmedim gitmek istiyorum randevu bulduysan boşver kim denk gelirse git zaten polikinliklerde doktorlar değil asistanlar var yani aynı doktora bile gidiyor olsan her gittiğinde farklı bi yüzle (asistanla) karşılaşıyorsun.
Anlamadım kız
Önce ultrason çektiriyorsun ense kalınlığına ve burun kemigi oluşmuş mu ona bakıyor eğer onlar normalse kan veriyorsun bir kac güne çıkıyor
Şehir Hastanesi’nde doktor bakıyor Ali bey operatör doktor diye biliyorum
Karından degıl mı canım
Karından bakıyor evet benim öyle oldu en azından ![]()
Operatör doktor evet polikinlilte duruyor ama doçent doktorların yerinde asistanlar oluyor
He o dogrudur onu bilmiyorum ![]()
Sevk ile gideceğim 3lü tarama testte risk tespit etti down sendrom riski
Rabbim neylerse güzel eyler hem ayrıntılı ultrason hem de sıvı alıncak onu yaptırmayabilirim ama
İkili tarama yaptırmadığım için pişmanım onu da bulunduğum hastane yapmıyordu ya özelde ya da Bursa Şevket Yılmaz da yaptırmam lazımdı geçti zaten zamanı onun 3lü tarama yapıyordu İnegöl d.has.onu yaptırdım bugün sonuç için gittim düşük risk dedi sevk ile bursaya perinatolojiye Kaan beye görüneceğim pazartesi Bakalım ne diyecek
Çocuğun kalp atışında falan yavaşlık yok dimi o tarz birşey söylemedi yada gelişmesi devam ediyor mu bunlarda sıkıntı yoksa çok sıkma canını yaptirabiliyorsan fetal DNA yaptır oluyor mu sor istersen. Bu arada ben üçlü testlerin doğruluk paylarının az olduğunu falan duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Çocuğunun gelişimi devam ediyorsa üzülme Rabbim birşeyi nasip ediyorsa vardır bir bildiği kendini hiç bunaltma bu testlerde engelli doğar dedikleri çoğu çocuğun çok sağlıklı doğduğuna da şahit oldum sen tedbirini al taktiri Allah’a bırak üzme kendini şuan bebeğinin senin güçlü olmana ihtiyacı var
Pek detaylı bakmadı ayak üstü söyledi bunları bana üzüldüm ama çokta değil sevk ile gideceğim için ayrıntılı da zamanımız geldi ona da bakacak o zaman belli olur herşey en son 29 Nisan’da baktık bebeğe sorun yok dedi bak el sallıyor sana dedi cinsiyet içinde dönmedi baya uğraştı dönmedi
Ayrıntılı için ne kadar kaldı canım orda daha net belli olur ah bu bebişler bizi meraktan çatlatmaya kararlı bizimki de gostermemişti bakalım bu sefer gösterecek mı