Bulantı yoksa cinsiyet erkek mi?

Hiç bulantı yoksa bebek erkek demek midir?

1 Beğeni

Alakası yok 16. Haftama kadar günde 5 kere kusuyodum

1 Beğeni

Bilmiyorum kii benimde ilk kızımda çok fazla oluryordu ama bunda iyi geçiyor çok şükür belkide olabilir cinsiyetle alakalı olabilir

1 Beğeni

Alakası yok bence bir kızım var iki ci kızıma gebeyim hiç bulantım olmadı maşallah diyim

1 Beğeni

Alakası yok canım ben şimdiye kadar hiç bulantı çekmedim ama bebeğim kız :blush:

1 Beğeni

Ya benim hiç kusmam olmadı çok rahat geçiyor şükür ama şiddetli baş ağrısı hariç tabi. Herkes erkektir diyor ama bilemedim kız istiyorduk bu durum bir tık üzer gibi :grinning:

1 Beğeni

Her kes ayni şekilde hamilelik geçirecek diye bişey yok. Birisi çok kusuyorken digerinin hiç bulantısı olmaya biliyor. Bunlar cinsiyyetle alakalı değl

2 Beğeni

Babalar doğru hisediyor babası ne diyor cinsiyyetine? Benimkisi erkek demişti öylede oldu​:joy:

1 Beğeni

Ilk gebeligimde cok kısa bir bulantım olmuştu.Sonuç erkek. Bu gebeligimde ise bir hap yüzünden mide yanması koku hassasiyeti, mide bulantısı oldu.Hapı bıraktım yani değiştirdim ve hepsi bitti. Şükür ki bulantım hiç olmadı cinsiyeti ise kız. Gönlünüzden ne geçiyorsa ona kavuşman dileğiyle.

1 Beğeni

Yani dediğim gibi ben ilk çocuğumda çok kötüydüm ama bunda çok şükür çok güzel geçiyor hiç ilgili alakası yok rahat bir şekilde geçiyor çok şükür Bir de mesela ilk çocuğumda mutfağa dahi giremezsin hiçbir şekilde eve bile giremezdi ama bunda yani evde geçiriyorum yemek yapabiliyorum temizlik falan vs

1 Beğeni

İşler babalara kalmasın ya :grinning::grinning::grinning::grinning: erkek diyor ama üzülüyorda :grinning::grinning: pazartesi 1. Trimester cinsiyet için sanırım erken

Ya benim de bugün 13 haftam bitti geçen hafta doktordaydım doktor cinsiyetini belli olmadığını daha söyledi

1 Beğeni

Amin hepimiz inşallah güzelim anneler sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :pray:t2: gönlümüzdeki sağlıkla nasip olsun :pray:t2:

1 Beğeni

Hamilelikten önce 12,13 haftada öğrenirsin dediler. 18 haftada falan zar zor öğrendim​:joy:

1 Beğeni

En iyi öğrenme tarihi sanırım 16. Hafta ya

Yani normalde belli olması gerekiyor bildiğim kadarıyla artık bir şey söylemedi bir hafta sonra randevu aldım ben de farklı bir doktora görüneceğim cinsiyeti için​:face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Ay evet o da var bende gidince öğrenirim hevesi gelmiyor :grinning:

16 haftaysa çok ya vallahi ben çok merak ediyorum :smiley:

1 Beğeni

Bende bende ama beklediğim olmazsa diye merakta etmiyorum hahah hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sanırım :grinning:

Ben çok merak ediyodum ya bide kız hisediyodum​:joy::woman_facepalming:bildigin pembe falan giymiştim

1 Beğeni